4.6.2012

Ostin.

Tämä Essien lakka piti vaan saada. Inhottavan osuvan nimen olivat sille keksineet. To buy or not to buy, ja minähän ostin.

2012-6-4_1

Ja niinkuin olen monesta blogista jo lukenutkin, tuo pullossa näkyvä shimmeri ei oikein kynnelle asti välity. Mutta nätti se on siitä huolimatta! Ei harmita että tuli ostettua. Tyypilliseen tapaani mietin koristelut vasta sen jälkeen, kun pohjalakat oli lakattu. Olin hommannut noin kolmen mutkan kautta itsellenikin sellaisen xl-stamperin, joten pitihän sitä kokeilemaan päästä. Samalla tuli hommattua yksi A-sarjan laatta, josta sitten päätin kokeilla kuviota tähän päälle.

2012-6-4_2

Kuvasta on vähän hankala saada selvää, mutta siinä nyt yrittää olla pitsinen ruusukuvio. Ja yhdyn kyllä kuoroon siinä, että kyllä sillä xl-stamperilla vaan on sitten niin mukava leimata siihen konadin kovaan leimasimeen verrattuna! 

Lakatkin on taas unohtuneet kuvata, mutta alla on siis se to buy or not to buy ja leimaukseen käytin Color Clubin Foil Me Oncea. Itse jotenkin kyllä tykkäsin tästäkin lopputuloksesta, sillä yhtään kauempaa katsottuna nuo leimaukset eivät erotu. Eli kynnet näyttävät ihan vaan lakatuilta jos et katso aivan läheltä :D

2 kommenttia:

  1. Onnpas kauniit kynnet! Tosi kiva tuo leimailu, kun se erottuu vain tarkemmin katsoessa, tykkään! :) Ja mustakin toi lakka on ihana, vaikkei siinä se shimmer juuri erotukaan - vielä ihanampi se olisi, jos se näyttäisi kynsillä samalta kuin pullossa! -Papu-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Itekin tosiaan tykkäsin tästä. Ja jos sen shimmerin tosiaan saisi sieltä pullosta kynsille asti, tää olis ihan täydellinen lakka!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...