6.6.2012

Maa kuin maa, ei kai sen niin väliä

Tällä kertaa tarjolla parit ostokset. Eihän sitä vaan osaa olla ostamatta, vaikka kovasti olen vannonut että näillä on nyt pärjättävä. Tässä sitten taas tämä viikko syödään makaroonia makaroonilla, koska seuraava "tili" tulee varmaan joskus ensi viikolla. Toivottavasti.

2012-6-6_1

Tämä satsi tuli tilattua ebaysta, kun en halunnut maksaa isoja postimaksuja. Tosin tiedä sitten tuliko nämä sen halvemmiksi vai ei. No, nämä kuitenkin tulivat jo jokin aika sitten mutten ole saanut niitä tänne postattua. Lähinnä oli saatava tuota kynsilakanohentajaa ja/tai pikakuivattavaa, koska tuo essien (melkein) pikakuivattava oli jo sellaista liisteriä ettei sillä oikein mitään tehnyt. Pakettiin päätyi vielä salakavalasti tuo OPI:n lisko, joka vaan piti sit saada kun kaikilla muillakin on.

Lisäksi kotiini löysi viimein paketti, jonka olin lähes jo unohtanut tilanneeni. Syykin viipymiseen selvisi, amerikkalainen postivirkailija. Olenhan ennenkin kuullut juttuja siitä, miten tyhmiä siellä ollaan ja käytännössä ei tiedetä mitään omien rajojen ulkopuolisista maista.

2012-6-6_2

Mutta silti. Siis ihan oikeasti. Katsopa kuvaa tarkkaan ja sano mikä on vialla. Paketti saapui siis toissapäivänä eli 4.6. Osoite oli paketissa ihan oikein, mutta siitä saatte vain uskoa sanani sillä en jättänyt osoitettani näkyviin. Lähetysleimassa lukee 11.5. Matkaan meni siis lähes kuukausi. Vinkki: Osoitteen viereen oli liimattu tarra, joka tuskin on siinä lähetettäessä ollut.

USAlaisen postivirkailijan mielestä siis Suomi = Thaimaa. Sama kai tuo nyt on mikä land se on, ei kai se nyt haittaa että jos siinä alussa on fin eikä thai. Eikö ne molemmat siellä jossain ole? Nämä laatat ovat siis nähneet maailmaa. Tällä kelillä kyllä olisinkin mielummin joko Havajilla tai Thaimaassa...Alkaa pikkuhiljaa kaduttaa, että tuli pestyä toppatakit ja laitettua varastoon seuraavaa talvea varten
.

8 kommenttia:

 1. no nii laatat kiertäny vähän maata ,onnex tuli kuiteski perille

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tosiaan tulivat. Pitäisi kai koputtaa puuta tai jotain, sillä kaikki on aina lopulta perille tulleet. Tai kerran jäi yksi cd saamatta, mutta onneksi cdonilta lähettivät sitten uuden.

   Poista
 2. Hehheh, mitenhän ne sinne Thaimaaseen on laitettu menemään. No, hyvä kun lopulta kuitenkin löysivät oikeaan osoitteeseen. Kaikille sattuu välillä virheitä, ei ne amerikkalaiset silti mitään tyhmiä ole. Mulla on amerikkalais-suomalainen kaveri ja hän on oikein fiksu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän sitä yleistää tietenkään voi, on siellä oikeasti fiksujakin. Enpä itsekään osaisi luetella USA:n osavaltioita saatikka laittaa niitä kartalle...

   Poista
 3. Oho:D Amerikkalaiset, maailman viisain kansa....
  Paljon tuo iso Restore -pullo tuli maksamaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei sattunu tällä postin lajittelijalle paras päivä silloin kun oli tämä paketti siellä...

   Tilasin noi tosiaan kaikki yhdellä kertaa, joten en tarkkaan osaa sanoa paljonko tuo yksi pullo maksoi. Tässä kuitenkin linkki ebayhin, taaloissa tuo maksoi 17 rahaa.

   http://tiny.cc/207ifw

   Poista
 4. HAH voi tsiisus mitä juntteja nuo ömerikkalaiset! :'D

  VastaaPoista
 5. Mulle tuli samalla merkinnällä kerran paketti Kiinasta, ihmettelin vaan, että mikä oikein kestää. Suomi ei oikein taida olla tunnettu valtio maailmalla. Tuskin itekään tiedän kaikkia maailman valtioita... =D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...