25.6.2012

Sadepäivää odotellessa

Palaamme taas normaaliin päiväjärjestykseen eli tässäpä kynnet, jotka tekaisin noiden kannustuskynsien jälkeen. Väriloisto sai siltä erää riittää, seuraavaksi kynsille pääsi viimeinen kokeilematon harmaa hololakka eli Catherine Arleyn 667. Tähän yritin sitten pistää liukuväriä toisella Arleylla eli numerolla 805, mutta ei siitä hirveän liukuvaa onnistunut tulemaan. Ja nämäkin tein illalla hirveässä kiireessä, joten ei tullut otettua vaiheista mitään kuvia.

2012-6-25_1

Kuvat onkin sitten seuraavalta päivältä, kun aurinko sattui pilvien lomasta kurkistamaan. Edellä mainittujen lakkojen lisäksi on koristeluun on käytetty heksaglitteriä, jota en sitten mitenkään saanut asettumaan oikein nätisti. Liimaukseen käyettty lakka pehmensi alla olevat kerrokset niin pahasti, että kun glitterin johonkin kohtaan sai tarttumaan niin siinä oli ja pysyi. Jos ei siis halunnut rullata koko lakkausta...

2012-6-25_2

Tässä vielä vähän kimaltavampi kuva. Oli aika jännä miten nuo glitterit olivat jostain kulmasta täysin huomaamattomat ja toisesta taas ihan selvästi näkyvillä. Jos tuo "liukuväri" ei olisi noin pahasti epäonnistunut, olisin kyllä tykännyt näistä kynsistä :)

2012-6-25_3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...