13.6.2012

Ranskan opettelua, part deux

Pidin kuitenkin tuosta vähän hillitymmästä lookista joka edellisillä epäonnistuneilla kynsillä oli, joten halusin kokeilla samaa paremmalla aikaa uusiksi. Joten tässä lähes kopio edellisestä yritelmästä.

2012-6-12_1

Tässä on sitten luettu pullon kyljestä ne sinne kirjoitetut ohjeet ja ravistin pulloa ennen käyttöä. Ohjeen mukaisesti lakkasin kaksi kerrosta. Ja vieläkin on raitoja ja muutenkin epätasaisen näköistä. En siis toisellakaan yrittämällä saanut mieleistäni tulosta.

2012-6-12_2

Seuraavaksi olen vapaalla kädellä maalaillut valkoista kärkiin. Eihän noi missään nimessä täydelliset ole, mutta jotain sinne päin.

2012-6-12_3

Jälleen on vapaalla kädellä maalattu, tällä kertaa tommoiset mustat viivat valkoisen rajalle ja vähän ylikin. Ihan mukavasti ne onnistui, mutta taaskaan ei kyllä missään nimessä täydellisyyttä hipoen.

2012-6-12_4

Vielä piti saada vähän blingiä mukaan, eli neliskanttiset strassit risteyskohtiin ja paksusti päällylakkaa. Ja valmista tuli!

Näissä kuitenkin viihdyin ihan kivasti ja strassitkin pysyivät aika mukavasti menossa mukana. Tosin jonkin toisen ranskislakan hankinta tuli listalle, eli tämä ei kyllä vastannut odotuksia. Onneksi tulee tehtyä näitä aika harvoin, joten ei se sinne listalle niin järjettömän korkealle päässyt :)

2012-6-12_5


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...