27.6.2012

Liskollista

Liskokuume pääsi tarttumaan minuunkin. Pitihän se siis tilata, OPIn Just Spotted the Lizard. Vaikka olenkin ennen ollut sitä mieltä, että vihreän ja kullan yhdistelmä ei kynsilleni sovi. No, eipä ollut ensimmäistä kertaa tämän harrastuksen aikana kun mieltymykset muuttuu. Johan tässä on pian puoli vuotta harrastettukin... Edelleen siis sitä odotellessa, että nämä lakkaukset vielä jonain päivänä alkaisivat näyttää paremmille. Tietysti kehitystä on havaittavissa, joten ei se toivo nyt täysin turha ole.

2012-6-27_1

Elikä tässäpä se liskolakka sitten kynsillä. Tässä kuvassa tuo duochromeisuus ei hirveän hyvin näy, mutta kyllä sitä siellä on. Parempia swatcheja on netti pullollaan, joten tyydyn vain toteamaan että tästä kyllä tuli sitten ihan lempparilakka. Jota en todellakaan puoli vuotta sitten olisi kynsilleni suostunut pistämään.

2012-6-27_2

Ja mitäpä sitä sitten tähän koristeluksi pistäisikään kuin liskoja. Onneksi löytyy tuttuja, joilla on myös Bundle Monsterin laattoja. Itse en sitten lainkaan olisi tajunnut omistavani liskolaattaa, mutta siellähän se vaan oli kun katsoi. Mun mielestä näistä tuli oikein hauskat. Vähän piti tosin noita liskoja selittää että miksi ne sopii tämän lakan päälle kuin nyrkki silmään :P

Ja näillä kynsillä istuttiin sitten tyttöjen iltaa lähes pari viikkoa sitten. Ja maailma parani taas oikein urakalla! Kiitokset osallistuneille, otetaan taas uusiksi kunhan edellisestä toivutaan.

Loppuun vielä kuva siitä, kun en jaksanut sitten mitään muuta kuin lakata. En viitsi tehdä näistä nyt omaa postausta, joten tässä on ihan vaan pelkkä OPI DS Mystery kynsillä. Väri oli aika hankala kuvattava, itselleni tuli lähinnä mieleen mustikka. Ja koska kaikki kyllä tietää miten mustikka sotkee, en taaskaan kerran saanut kaikkea kunnolla siivottua. Tätäkin lakkaa pitänee kokeilla joskus toistekin paremmalla aikaa. Oikeastaan voisi olla jännää kerrostaa tätä jonkin toisen päälle, sillä ei se ihan yhdellä kerroksella peitä ja se mustikkaisuus on oikeastaan aika nättiä.

2012-6-27_3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...