14.8.2012

Kun ei osaa olla ilman.

Vaikka tälläkin kertaa olisi varmaan ollut jopa parempi jättää kynnet ilman lakkaa. Jotenkin ei vaan enää pysty lähtemään ihan ihmisten ilmoille kynnet paljaana.

Ongelmanahan tässä oli ainoan kummitytön rippijuhlat. Eli kynsien piti sinne olla kunnossa. Mutta semmoiset juhlat vaan yleensä alkaa kovin aikaisin sunnuntaiaamuna. Otin siis netin käteeni ja varasin hotellihuoneen, jottei tarvitse lähteä ennen kukonlaulua ajamaan. Ja kun poika oli hirveesti halunnut päästä hotelliin yöksi ja kylpylään ja leffaan.

Siinäpä se ongelma siis olikin. Kylpylä. Olin kerran aikaisemmin keväällä yhden päivän lojunut erään toisen kylpylän kloorivedessä. Jonka jälkeen sain kuoria lakat kynsien päältä. Ei siis mielestäni maksanut vaivaa tehdä mitään erikoisempaa lakkausta jos se kumminkin tuhoutuisi.

Mutta kun oli pakko uusia geelit sinne lakkojen alle kun entiset repsottivat miten sattuu. Enkä kyllä aikonut rahdata kaikkea jonnekin hotellihuoneeseen. 

2012-8-14_1

Jotenka kynsille päätyi Flormarin holo. Jos oikein arvaan, tämä on luultavasti 801. Kaipa tämä lähinnä vaaleanvioletti on väriltään. Tähän sitten tein liukuvärin varmaankin samaisen merkin lakalla 802. Josta jäi kuvat ottamatta. Samoin kuin lakkapulloista, taas. Päälle on lätkitty pari tarraa ja nekin huonolla menestyksellä eli vähemmän ehyenä. Eipä jäänyt näistä kynsistä lapsenlapsille kerrottavaa...

2012-8-14_2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...