20.8.2012

Onpa sitä taas tullutkin shoppailtua!

Ajattelin tähän väliin taas esitellä ostoksiani. Niitähän olikin taas sattunut kertymään. Tässäpä ensimäisenä muutama A England, jotka nappasin tarjouksesta. Olivat vain 5 puntaa kappale, eli oikein sopivan hintaisia!

2012-8-20_1

2012-8-20_2

Molemmissa kuvissa on vasemmalta oikealle Tristam, Lady of the Lake ja Avalon. Kahdessa ensinmainitussa on jotain kimaltavaa shimmeriä, mikä saa lakan näyttämään lähes holografiselta. Kolmannessa on muuten vaan jotain kimaltavaa. Kaikki vaikuttavat oikein kivoille, näitä pitää päästä kokeilemaan!

2012-8-20_3

2012-8-20_4

Seuraavaksi tuli käytyä ihan kivijalkakaupoissa. Gina Tricotista tarttui mukaan kolme lakkaa: mattapäällyslakka, Ocean Depths ja Monaco Blue. Seppälän alessa tuli käytyä myös, sieltä tarttui mukaan Classic Metallceista 10, 13 ja 11. Gray's Anatomy ei ollut alessa, mutta olin sitä jo niin kauan aikonut ostaa että sekin tarttui mukaan.

Nytpä pääsee sitten testaamaan mattaamista. Sitä taitaakin olla seuraavana jonossa :D Noita metallivärejä ajattelin kokeilla leimaamiseen, ne ovat aika peittäviä eli soveltunevat tarkoituseen hyvin. 

2012-8-20_5

2012-8-20_6

2012-8-20_7

2012-8-20_8

Tulipa sitten vielä tilattua tämmöinen satsi. Muutama lisää noita metalliceja, 06 ja 08. Ja holojahan ei ikinä ole liikaa ja tätä merkkiä en ollutkaan ennen (holona) kokeillut, Golden Rose Paris 106 ja 111. Viimeisenä rivissä on ihka ensimmäinen essenceni nimeltään make it golden. 

Nämä holot vaikuttavat mukavan holoisilta. Turhan paljon on viime aikoina tullut vastaan lakkoja, joiden nimessä kyllä on holoa mutta itse lakassa ei niinkään. No, näiden kanssa ei tarvitse arpoa että onko sitä holoa vai ei. On sitä. Samassa kiekkokuvassa on tuo essencen lakka.

Ja pari metallilakkaa lisää. Pullossa nämä vaikuttavat duochromelta. Ja kyllä sitä vähän näkyy noissa kiekkokuvissakin, kun yritin ottaa kuvaa hieman eri kulmista. Pitää vielä kynnellä testata. Olis varmaan jännää verrata näitä joihinkin Bohemianin lakkoihin...

Mutta siinäpä ne tällä kertaa. On se jännä miten sitä ajattelee ettei ole viime aikoina ostanut mitään. Eihän sitä ole ostanut mitään, kun ei ole USA:sta tilannut pakettia.... No, näissäkin riittää nyt kokeiltavaa. 

Olikos näissä mitään mielenkiintoista? Kiinnostaako ketään edes lukea näitä vai olisiko sama jättää ostokset esittelemättä?

4 kommenttia:

 1. No ainaki mulla on sit hajua et mitä vaihtareita voi tehä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se kyllä :) Kerro jos jotain löytyy, koitetaan saada taas aikaiseksi niitä vaihtopäiviä :D Mää voisin haluta kokeilla jotain niitä Bohemianeja kun ei ite jaksa ostaa...

   Poista
 2. kivoja lakkoja oot ostellu ja totta kai ostokset kiinnostaa aina =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva tietää :) Sitä vaan väliin ajattelee, että tämmöset postaukset on varmaan hirmu tylsiä.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...