6.8.2012

Oranssi ja keltainen, kannattajan värit

Pitihän sitä Orlyn Glowstickiä sitten kokeilla sen valkoisen päälle. Ja kyllä, tulos on paljon parempi kuin ilman sitä valkoista.

2012-8-6_1

Oikeinkin kivan ja kesäisen näköistä. Ja taas kerran ainakin varmasti kirkasta. Ja kuten otsikossa tuli luvattua, näilläkin kynsillä kannustettiin poikia. Tällä kertaa en vaan yrittänyt toistaa tätä katastrofia vaan tein ihan vaan tavallisen liukuvärin. Kärjissä toinen Orlyn neon eli Melt Your Popsicle.

2012-8-6_2

Ja itse asiassahan tämä sopii tuohon pelipaidan väriin huomattavan hyvin. Tein tähän vielä heksaglittereillä parit kirjaimet, mutta niistä en nyt ajatellut kuvaa tänne laittaa.

Tätä lakkausta tehdessä vaan meni totaalisesti hermot tuohon Cesarsin pikakuivattavaan. Oli kyllä ihan ensimmäinen ja viimeinen pullo minkä ostin. Ei se mitään kuivattanut. No okei, ihan pinnan se kuivatti. Mutta kaikki alemmat kerrokset jäi täysin märäksi. Pistin sitä tuon Glowstickin päälle ja odottelin melkoisen kauan ennen kuin tein yhtään mitään. No ei auttanut, kohta oli kerrokset rutussa. Onneksi se lakka vaan oli edelleen täysin märkää, joten sain taputeltua lakan takaisin suoraksi...

2012-8-6_3

Eli tämä kyllä saa puolestani mädätä kaapin perukalle. Olen löytänyt itselleni parhaiten sopivan pikakuivattavan enkä ihan hevillä ala sitä vaihtamaan toiseen. Piti siis tilata pari uutta pulloa Poshea :D Se oikeasti kuivattaa nopeasti, en ole koskaan saanut sillä leimoja leviämään ja se tasoittaa aina kaiken oikein sopivasti. I <3 Poshe!! Sen kun veti sen Cesarsin kuivattavan päälle (sen jälkeen kun olin taputellut rutut suoraksi) niin ei mennyt montaa minuuttia siihen, ettei lakat todellakaan olleet enää märät. Lisäksi tämä kuitenkaan koveta lakkausta samalla tavoin kuin Seche Vite. Kynteni siis säilyvät edelleen yhtenä kappaleena.

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...