26.8.2012

Holoähky

Jostain syystä itselleni on viime aikoina kehittynyt holoähky. Holoja on tullut haalittua sieltä, täältä ja vähän tuoltakin. Eikä mikään ole tuntunut olevan tarpeeksi. Olin kovasti myös hankkimassa Color Clubin uuden holokokoelman heti kun vain se ilmestyy. Mutta mitäs hidastelivat, nyt se ei enää jaksa kiinnostaa. Olen vaan jostain syystä menettänyt kiinnostukseni hololakkoihin, jos eivät nyt satu olemaan jotain uutta ja ihmeellistä väriä. Ei vaan jaksa.

Mutta olinpa sitten ennen kääntymystäni tilannut muutaman Golden Rosen holon. Toisaalta laatikoissani ei entuudestaan ollutkaan yhtään holoa, jota olisi voinut siniseksi sanoa. Piti sitä sitten kuitenkin kokeilla. Ja kyllä se ihan kaunis holo on. Holodefektiäkin enemmän kuin joissain, eli ihan riittävästi minun makuuni.

2012-8-26_1

Jotenkin kuitenkin oli ideat jälleen tyystin hukassa. Tällä kertaa ratkaisin ongelman niin, että avasin laattakansioni satunnaisesta välistä ja tökkäsin sormellani johonkin kohti. Ja leimat otettiin sitten siitä laatasta, mikä sinne räpylän alle jäi.

2012-8-26_2

Huomasin, että jostain syystä en ole varmaan koskaan leimannut tuolla Konadin sinisellä. Ja koska itse yleensä tykkään siitä, että lakkaus ja leimat ovat samanväriset, päätin ottaa lakan käyttöön. Arvotusta laatasta valitsin käyttöön lintuja ja kukkia. Etusormessa ja nimettömässä on molemmat leimat, keskisormessa pelkkä lintu ja nimettömässä pelkkä kukka. 

Hämmästyin itsekin, miten hyvin nämä lopulta onnistuivat. Siniset linnut sopivat tähän todella hyvin. Onneksi aurinkokin pilkahti välillä tuoden esiin kauniin holon :) Ja koska olen edelleen pari viikkoa perässä näissä postauksissa, en kyllä millään muista mihin olisin tuota Cesarsin pikakuivattavaa käyttänyt. Se on ainakin varmaa, että leimausten päälle olen käyttänyt tuota Poshea. Se on leimausten päälle aivan ehdoton, en ole sillä ikinä saanut levitettyä mitään!

2012-8-26_3

6 kommenttia:

 1. Mulla sama juttu noiden holojen kanssa. Yhden vielä ostin, mutta kyllä taitaa jäädä CC-kokoelma hankkimatta. Ehkä sitten ensi vuonna tai jotain...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kiva että tähänkin harrastukseen löytyy joku raja jostain :D Lompakolla on sittenkin seviytymismahdollisuudet!!

   Poista
 2. Täällä myös yksi joka alkaa kyllästyä holoihin. Tosin sinisen holon ehkä haluaisin, kivannäköinen tuo sinun omasi. Pitää katsoa malttaako sitä odottaa siihen asti, että CC saisi omansa markkinoille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidätän itsellänikin vielä oikeuden muuttaa mieltäni kunhan CC nyt tosiaan saa ne lakkansa myyntiin :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...