17.8.2012

Enkelin kasvot

Kuten jo edellisessä postauksessa kerroin, nämä seuraavat kynnet on tehty hotellihuoneessa. Tästä syystä näistä kynsistä ei ole lainkaan vaihehuvia. Mutta älkää huoliko, saatte sen sijaan monta kuvaa valmiista lakkauksesta! Tässä alkuun useampi hotellihuoneessa otettu kuva. Valaistusta oli hankalaa saada mitenkään järkeväksi, mutta tässä nyt pari näitäkin.

2012-8-17_2

2012-8-17_1

Pohjalla on pari kerrosta Orlyn Angel Facea. Alan vähitellen lämmetä tällekin lakalle, vaikka se edelleenkin saa aikaiseksi raitaista jälkeä. Tässä lakkauksessa se kuitenkin peittää sen verran, että pystyin tekemään tipit (OPI Alpine Snow) pienemmiksi kuin ne oikeasti ovat. Jos minun olisi pitänyt pistää smile line siihen kohtaan missä se oikeasti on... noh, kaikki varmaan tietää mille se näyttää jos se linja on liian alhaalla.

Päälle on lisätty blingiä Flormarin 821:n avulla. Tämä näyttää pullossa vilkkuvan lähinnä sinistä, mutta kynnellä löysin siitä tietyssä kulmassa myös pinkkiä. Mielestäni tämä antoi lakkaukseen kivasti... no jotain. Ilman tätä se olisi ollut jokseenkin tylsä.

Alunperin olin aikonut maalata jotain kuvioita/viivoja käsin, mutta tietäen maalaustaitoni käännyin sittenkin leimauslaattavalikoimani puoleen. Sieltä löytyi onneksi kivoja kuvioita. Käytin kahta eri kuviota, sillä pikkurilliin ei tuo isompi olisi kokonaan sopinut. Keskelle vielä koristeeksi hieman A England Merliniä ja koko komeus kuorrutettiin päällylakalla.

Näillä sitten juhlittiin niitä kummitytön rippijuhlia. Mielestäni sopivat hyvin tilaisuuteen, eikö vaan? Halusin jotain tyylikästä ja epäräikeää. Mielestäni nämä ovat juuri sellaiset kuin halusinkin. Eikä pappikaan katsonut pahasti siinä vaiheessa kun käsi oli kummitytön pään päällä :)

Loppuun vielä pari kuvaa, jotka on räpsitty kotiin päästyäni. Näitä ei olisi raskinut oikein poiskaan ottaa, mutta pakko oli jossain välissä näistäkin luopua.

2012-8-17_4

2012-8-17_5


4 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...