2.9.2012

Leimausseikkailuja, vol.1

Liityinpä sitten Facebookissa ryhmään nimeltä Adventures in Stamping. Jos ei muuta niin siksi, että saisi joka sunnuntaille jonkin idean :P Tosin sitten tietenkin ensimmäiseksi aiheeksi sattui se, että pitäisi tehdä manikyyri siitä, mitä on ryhmässä oppinut. Hmpf. Jos on just liittynyt, niin ei ole ehtinyt vielä oppia yhtään mitään! 

Sovelsin tätä sitten niin, että selailin siinä sivulla olevia lakkauksia ja valitsin niistä pari. Enkä tietenkään muistanut ottaa ylös nimiä tai mitään... Mutta oli siellä joku leimannut liukuvärin päälle. Ja joku toinen oli leimannut valkoisen päälle. Hirveen originellia, tiedän. Mutta kun halusin silti osallistua!!

2012-9-2_1

Siispä liukuväri, jossa pohjalla on valkoista. Kärkiin halusin jostain syystä sitten sinistä. Eipä tämä ole ensimmäinen sinivalkoinen liukuvärini, mutta onhan edellisestä jo sentään hetki aikaa :D

Ja näissä kahdessa mainitussa lakkauksessa oli käytetty samaa Bundle Monsterin laattaa. Siinä valkopohjaisessa oli lisäksi punaisia suukkoja, mutta mielestäni ei punainen tähän päälle olisi sopinut sitten lainkaan.

2012-9-2_2

Näistähän vähän tulee mieleen sanomalehtikynnet, mutta näissä teksti on oikein päin eikä niin hailakkaa. Jotenkin nämä on vaan kivat, vaikken osaakaan selittää että miksi. 

2012-9-2_3


4 kommenttia:

  1. Täälläkin tuli tehtyä liukuvärjäys ja kokokynnen leimat siihen päälle... :)

    VastaaPoista
  2. Nää on tosi hienot!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...