15.9.2012

Fantasiaa

Alekorin OPI-lakoista piti toki ensimmäisenä ottaa kokeiluun se, jossa oli alussa kirjaimet DS. Tässä siis fantasy! Ensimmäinen kuva on otettu sisällä keinovalossa, toinen ulkona auringonpaisteessa.

2012-9-14_1

2012-9-14_2

Kyllähän tämäkin lakka melkein tuon auringonpaisteen kaverikseen tarvitsee. Keinovalossa otetussa kuvassa lakka on aika tylsä, mutta auringonpaisteessa tätä voisi tuijottaa ihan mielellään.

Tämä lakkaus sai olla ihan näin aika kauan, kun en vaan halunnut sitä millään peittää. Ja parempi olisi ollutkin jättää koristelematta. Mutta se onneton ääni päässä jaksoi inkuttaa, että ei voi olla vaan pelkällä lakalla. Ja tästähän tulee väistämättä mieleen tähtitaivas. En halunnut lähteä yrittämään varsinaisia galaksikynsiä, sillä en lopultakaan halunnut peittää tätä lakkaa niin paljon. Eikä vieläkään ole tarpeeksi laattoja, että sieltä olisi löytynyt sopivannäköistä tähteä (ajattele sellaista, mikä aina loistaa joulukorteissa seimen yllä). Joten hamusin strasseja.

2012-9-14_3

4 kommenttia:

 1. Hei! Eksyin sun blogiin :D hienoja kynsiä ja ihania värejä. Toi sun banneri kuva on hieno! Taidan liittyä lukijaksi ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että löysit tänne ja vielä kivempi että päätit jäädä :D

   Poista
 2. Vieläkin katkera tästä lakasta... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itepä käskit mun käydä tarkistaan paikka ensin :P Ei se mun vika ollu, ettei siellä ollu enempää!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...