28.9.2012

Magnetismia

Minullapa ei ollutkaan olemassa ainoatakaan magneettilakkaa. En jotenkin niin vain jaksanut moisista innostua. Mutta pitihän sitä sitten sellaista kokeilla kun kerran moisen sain :)

2012-9-28_1

Kyllähän siihen ihan kivat kuviot sai aikaiseksi. Tosin kuvio tuli vain kynnen keskelle, laidat jäivät ilman. Eli ilmeisesti tuo lakan oma magneetti ei ole tarpeeksi voimakas. En kyllä taida jaksaa hankkia yhden magneettilakan takia irtomagneetteja, kun eihän niistäkään etukäteen kunnolla tiedä miten hyvä tai huono se on.

En taida tämän kokeilun perusteella useampia näitä hankkiakaan. Mutta onhan tämä kiireisenä päivänä tietty nopea tapa koristella.

Ja vielä on hetki aikaa osallistua arvontaan! Ja kivasti teitä on tänne löytänytkin, minkä johdosta arvon myös sen pienemmän lohdutuspalkinnon :) Palautettanne on myös luettu, minkä johdosta tunnisteet löytyvät nykyään pilven lisäksi myös ihan linkkeinä. Ja sille, joka halusi tietää mistä tuon pyörivän pilven saa: Blogumus

4 kommenttia:

 1. Magneettilakoissa on tietääkseni kaikissa tuo, että kuvio ei ulotu reunoille asti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi varmaan pitää paikkansa, sillä kokemukseni tosiaan rajoittuvat tähän yhteen lakkaan :) No nää varmaan on semmoisia nyt kaikkiaan, että en näitä tule ostelemaan lisää.

   Poista
 2. Alessandro -merkin magneetti on kaareva. Silloin kuvio menee paremmin reunoihinkin. Itse tykkäsin näistä vielä vuosi sitten. Nyt kun jokaisella merkillä on omansa, niin ei jaksa enää paljon kiinnostaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaareva varmasti olisikin parempi, tässäkin oli vaan korkissa kiinni ihan tasainen magneetti :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...