17.9.2012

Go, Pantterit, go!

Eihän kesä ole vielä kokonaan ohi, eihän? Ei ainakaan niin ohi, etteikö voisi yksiä neonkynsiä vielä postata :D Kuten varmaan joku jo otsikosta voi arvatakin, kannattamassa on taas sitten käyty. Näillä kynsillä voitettiin piirinmestaruus. Tai siis pojat voitti, mutta kyllä me äidit taidettiin pahemmin seota kun voitto varmistui :P

2012-9-16_1

2012-9-16_2

Eli ylempi kuva on otettu varjossa, alempi aurinkoisemmassa. Ja kyllä tuo oranssi edelleen on kirkas! Vaihekuvia ei nyt ole, sillä pohjalla on taas kerran OPI Alpine Snow, jonka päälle on pistetty Orly Glowstick. Kunhan nämä pohjat olivat kuivuneet tarpeeksi, pistin joka kynteen erilaisen manikyyriteipin ja lakkasin Orly Melt Your Popsiclella. Kuvioiden rajalle kokeilin sitten Color Clubin lineria, sillä jotenkin tuosta vielä uupui jotain.

Itse kyllä taas tykkäsin tästä ihan valtavasti. Ei tämä taaskaan mikään viimeisen päälle huomaamaton manikyyri ollut, mutta eipä sen ollut tarkoituskaan olla! Mutta nyt voisin ehkä päästää nämä lakat talviunille. Jospa sitä taas sitten ensi kesänä olisi näille väreille tarvetta!

2012-9-16_3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...