21.9.2012

Tummanvioletti

En tiennytkään, että tummanvioletti on lempivärini. Tosin jos katsoo ympärilleen, on koko blogi aika violetti, jos sille pitää jokin väri sanoa. Huomasin vaan, että lakkalaatikkoon on kertynyt jokseenkin suuri määrä tummanvioletteja lakkoja. Tämä herätti sen insinöörin minussa ja niitä piti päästä vertailemaan.

2012-9-17_1

Kuvaan on jo nimettykin mikä lakka missäkin sormessa on, mutta tässä sama vielä lakkamerkkien kanssa. Peukalosta löytyy OPIn Suzi and the 7 Düsseldorfs, etusormi A England Avalon, keskisormi Pure Ice No Means No, nimetön Wild and Crazy Queen's Eyes ja pikkurillissä China Glaze Royal Tease.

Kuvan värejä on tässä säädetty niin, että omalla näytölläni nämä mielestäni vastaavat aika hyvin todellisuutta. Aika samankaltaisiahan nämä ovat, mutta on niissä kaikissa jotain pieniä eroja. Eniten toisiaan muistuttavat Avalon ja No Means No. Avalonissa on kuitenkin punaista shimmeriä, jota ei No Means No:sta löydy.

2012-9-17_2

Tässä vertailun vuoksi kuva, jossa värejä ei ole säädetty. Ja suurin osa lakasta näyttää ainakin omalla näytölläni ihan siniseltä! Vannon ja vakuutan, että kaikki ovat kuitenkin luonnossa ihan violetteja. Olen kyllä ennenkin huomannut, että kamera helposti hukkaa punaisen värin violeteista lakoista. En sitten tiedä mistä se johtuu, mutta näin se vaan menee. Jotenkin epäilen, että nykyiset digikamerat vaan leikkivät liian fiksua ja säätävät vähän sitä tätä ja tuotakin aivan automaattisesti. Joskus todellakin kaipaan kameraa, joka antaa säätää asioita ihan itse. 

2012-9-17_3

Ja jottei kaikki olisi vaan liian helppoa ja yksinkertaista, tässä vielä yksi keinovalossa otettu kuva. Tässä sentään useimmat lakat onnistuvat näyttämään violeteilta. Paitsi yksi kapinallinen.Tässä kuvassa ehkä näkyy parhaiten tuo Avalonin ja No Means No:n samankaltaisuus. Kummastakaan en kuitenkaan raaskii luopua, vaikka lähes dupeja ovatkin. On niissä silti se pieni ero, jos katsoo riittävän läheltä ja tarkasti!

2012-9-17_4


2 kommenttia:

  1. No wau!!! Julkasin just viime viikolla "Viisi violettia". Käy kurkkaa, jos kiinnostaa: http://lilaalakkaa.blogspot.fi/2012/09/viisi-violettia.html
    Siitä porukasta kans yks olikapinallinen ja näytti ihan siniseltä, ja se oli nimettömässä. Hauska yhteensattuma. =)

    VastaaPoista
  2. Tosiaan hauska sattuma :) Itsekin tykkään tehdä tällaisia vertailuja ihan kynsillä asti, sillä ei ne koskaan kiekollakaan näytä ihan oikealle.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...