26.9.2012

Lehdekästä

Kaikkihan sai alkunsa siitä, kun kaverin kanssa kiisteltiin kullan ja vihreän sopimisesta yhteen. Minähän olin sitä mieltä, että hyvin ne sopii. Piti sitten kokeilla, että olinko oikeasti väärässä vai en. Olen edelleen sitä mieltä, että hyvin ne passaa :)

2012-9-26_1

Pohjalla tässä OPIn Just Spotted the Lizard ja kärjessä Here Today... Aragon Tomorrow. Ja taas on liukuväri. Mutta kaipa se tosiaan on ihan katsojan silmässä se kauneus taas, omaa silmääni tämä väriyhdistelmä miellyttää kovastikin.

2012-9-26_2

Tähän piti sitten leimata jotain lehtevää. Eihän nuo leimat ihan hirveän hyvin erotu, mutta eipä se oikeastaan ollut tarkoituskaan. Alkoi kyllä taas kerran harmittaa kunnon kultaisen leimauslakan puuttuminen. Miten niin olin aikonut olla jossain ostolakossa, kuka ihme semmoista väittää? Ja eihän se silloin ole lakon rikkomista, jos oikeasti tarvitsee jotain, eihän? 

2012-9-26_3


6 kommenttia:

 1. Heippa! Mulla on vielä melko uutta tää bloggaaminen mutta liityin tähän sinun blogiisi. (Ainakin toivonmukaan onnistuin siinä), mutta liityin myös tuohon arvontaasikin joten en ole varma näynkö tässä nyt Laurana vai Laura Kiviniemenä, mutta jompi kumpi noista ainakin sitten :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin näkyy onnistuvan :) Tervetuloa vaan!

   Poista
 2. Mä taas edelleen tykkään siitä mun yhdistelmästä enemmän ku tästä. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä niin. Ja mää tykkään edelleen tästä enemmän :D

   Poista
 3. Hyvin ne passaa !!! Ja Lizard on kyllä upea lakka...
  Mun mies valitsi mulle ton WCI:n kullanvärisen lakan, en oo vaan vielä kokeillu sitä. =)
  Lakon piiriin ei todellakaan kuulu se, mitä tarvitsee, eikä se mitä samoilla postareilla saa tulemaan samassa paketissa. Sehän on suorastaan säästöä... ;DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävihän tuokin jotenkin leimaamiseen, mutta peittävyydessä oli toivomisen varaa. Siksipä on nyt Passion postissa :) Ja säästin sen lisäksi todella paljon!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...