26.5.2012

Uskoisin tämän olevan aika kiva yhdistelmä :)

Auringon innnoittamana käteni sitten tarttui ensimmäiseksi tuohon korallin väriseen lakkaan. Enkä pettynyt, tämä väri oli kynsilläkin aivan ihana ja kesäinen. Ja mielettömän kiiltävä, vaikka kuvissa ei ole yhtään päällylakkaa! Ja lakkahan siis oli Bariellen Gotta Have Fate.

2012-5-26_1

Ja kuten edellisessä postauksessa sanoin, piti päästä kokeilemaan Buddha-Fulia. Sitä siis päätyi tämän lakkauksen päälle. Ja kuvat eivät taas kerran tee alkuunkaan oikeutta näille, sillä tuo ihana vihreä kimallus oli aivan uskomaton. Koostumus oli taas aika hyytelömäinen, mutta tällä kertaa se ei enää yllättänyt vaan tiesin sen kuuluvan tällaiseen lakkaan. Hileet (tai miksi niitä taas pitäisi sanoa, nuo palaset tuolla lakan seassa) eivät kuitenkaan jääneet törröttämään vaan pinta jäi jokseenkin tasaiseksi. Näitä kynsiä piti sitten tuijotella niin, että ajaessa oli muistutettava itseään siitä, että katse olisi kuitenkin parasta pitää siinä tiessä!

2012-5-26_2

Eipä juuri kenelläkään muulla taida näitä Barielleja olla? Vai onko joku kokeillut ja todennut huonoksi? Itse kun olen erittäin paljon tykästynyt näihin. Tykkään muutenkin kokeilla aina uusia merkkejä, sillä en ehkä vielä ole löytänyt sitä viimeisen päälle "mun" merkkiä.

2012-5-26_3

3 kommenttia:

 1. Onpas kaunis lakka! Oisin itse aikoinaan halunnut ihan hirveästi Bariellen Elle's Spell -lakan, mutta en vaan onnistunut löytämään sitä :(

  VastaaPoista
 2. Oi, itse tykkään Elle's Spellistä ihan hirveästi! Jos pitäisi tämän hetken lakoista valita vain yksi, se olisi kyllä ehdottomasti juuri se.

  Eikä siitä nyt niin kauan ole kun Transdesignilta sen tilasin, varmaan niitä vielä siellä olisi :)

  VastaaPoista
 3. OMG! En ole edes tajunnut, että TransDesignilta saa Bariellea! AAAaaaaaaaaaaaa! Siellähän on se!!!!!! Aaaaaaaaaaaaaaa! Oiskohan mulla mitenkään varaa............! :D KIITOS! -Papu-

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...