24.5.2012

Lohtushoppailua

En sitten taaskaan kyennyt hillitsemään itseäni, vaan pistin tilauksen menemään Transdesignille. Valitsin tahallani pakettiin sellaisia lakkoja, joita ei muilla ole välttämättä myynnissä. Siksipä pakettiin ei eksynytkään yhtään China Glazea, sillä sitä saa jokseenkin mistä vaan.

2012-5-24_1

Ja tässäpä ensimmäinen osa saaliista. Vasemmalta oikealle tässä on OPI DS mystery, DS extravagance, Alpine Snow ja Orly Angel Face. Piti vaan saada muutama lakka tuosta Designer Seriesistä, vaikka eivät olekaan aivan yhtä ihania kuin sen alkuperäisen sarjan lakat. Näistä varsinkin extravagance on aivan i-ha-na. Ja piti saada kunnon valkoinen lakka. Meni sen verran hermot siihen Trindiin... Ja Orly on mukana sen takia, että halusin tämänkin sarjan lakkaa kokeilla. Eikä ole oikein tullut ransiksia tehtyä, mutta jospa tämän innoittamana saisin viimein aikaiseksi!

2012-5-24_2

Ja tässäpä lisää väriä elämään :D Minullahan muutama Barielle oli jo entuudestaan ja niistä kyllä tykkään kaikista ihan valtavasti. Piti siis saada lisää. Vasemmalta taas lähdetään eli tässä on Buddha-Ful, Sweet Addiction, Lemondrops, Gotta Have Fate ja Do Unto Others. Aivan ihania taas kaikki! Varsinkin tuo Buddha-Ful, täytyy päästä kokeilemaan sitä kaiken mahdolisen päälle :P Ja nyt on valikoimissa pari uutta vihreääkin. Itse asiassa tuo Do Unto Others on aika täydellinen vihreä. Ja löytyy nyt keltaistakin. Sekä korallia.

2012-5-24_3

Hetihän ne piti kiekollekin saada. Vasemmalta jälleen lähdetään ja vaikka nämä nyt melkein arvaisi sanomattakin, siinä on Sweet Addiction, Do Unto Others, Lemondrops, Gotta Have Fate, Buddha-Ful, Angel Face, Alpine Snow,  DS extravagance ja DS mystery. Nyt on sitten vaan valinnan vaikeus siitä, että mikä kynsille ekaksi pääsee!

3 kommenttia:

  1. Sinut on haastettu!
    http://kissankynnet.blogspot.com/2012/05/haasteita.html

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...