11.5.2012

Suoraa kopiointia, vol 2

Tästäpä siirrymmekin luontevasti toiseen lakkaukseen. Kaikki varmaan yllättyvät suuresti, kun kerron että tämä lakkaus kilpaili numerolla 2. Alkuperäisen lakkauksen teki Niniane, jonka oma postaus kynsistä on löydettävissä täältä.

2012-5-11_1

Tämä on siis se look, jota tänään lähdemme tavoittelemaan. Taaskaan ei laatikostani löytynyt sopivaa lakkaa, mutta kuten viimeisimmästä ostopostauksesta näkyy, yritin ainakin korjata asiaa! Sen onnistumisen kanssa nyt sitten oli vähän niin ja näin, kyllä tuo tummempi lakka on aika lähellä mutta vaaleampi on (yrityksestä huolimatta) aika kaukana. Mutta näillä mentiin nyt kuitenkin.

2012-5-11_2

Tässä vaiheessa kynsillä on China Glazen Re-Fresh Mintiä ja Kiwi Cool-Adaa sekä kärjissä Party of Five Glitters. Tummempi vihreä tosiaan on aika lähellä samaa, mutta tuo vaaleampi on käytännössä ihan sininen. Ei siis lähelläkään vihreää.Hmpfh. Voihan Googlen kuvahaku!

2012-5-11_3

Tässä on kynsiin lisätty vielä tarroja sekä päällylakkaa. Kyllähän nämä nyt ainakin taas muistuttavat ylintä kuvaa. Paitsi tosiaan tuo vaaleampi värilakka, se on aika kaukana haetusta. Vaikka värejä säätäisi miten, en kyllä saa sinisestä lakasta vihreää. Tai sitten olisi varmaan kädetkin ihan vihreät... Tästäkin kuvastä kyllä näkee, että värejä on yritetty säätää. Ja oikeastaan on menty vaan ojasta allikkoon. 

2012-5-11_4

Ja taasen pullot rivissä. Tässäkin kuvassa tuo mintun"vihreä" on lähinnä vaaleansininen. 

Mutta miten tämä lakkaus toteutti kilpailun säännöt? Tämä oli kyllä ehdottomasti helpoin tehdä näistä kaikista. Mikään vaihe ei aiheuttanut harmaita hiuksia. Lopputulos on kuitenkin ihan hauska ja erottuu massasta. Kynsien pituuskaan ei tullut ongelmaksi, pistin vain vähän vähemmän noita tarroja. Eikä minun tehnyt mieli lähteä poistamaan näitä heti kun sain lakkauksen valmiiksi, mikä on aina positiivista :D

2 kommenttia:

  1. Toi tosiaan on sininen eikä vihree..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on. En määkään saa tosta vihreetä sit yhtään millään. Aivan sama miten sitä katsoo niin se vaan on sininen. Vähän vihertävän sininen kyllä, mutta ehdottomasti sininen...

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...