9.5.2012

Suoraa kopiointia, vol. 1

Jos joku vielä muistaa, pidin pienen lakkauskilpailun täällä blogissa. Osallistujia ei hirveitä määriä tullut, mutta muutama kuitenkin. Ideanahan oli saada jotain vinkkejä tämän usein välillä tyhjyyttään kumisevan pääni täytteeksi. Joten nyt sitten katsotaan miten hyvin nämä disainit oikeasti täyttivät kilpailun vaatimukset ja onnistuinko ollenkaan toistamaan samaa.

Ja kun järjestys on jo kertaalleen tullut arvottua, aloitetaan vaikkapa... numerosta 1! Tämän lakkauksen alkuperäinen tekijä on Belegwen ja hänen postauksensa samasta lakkauksesta löytyy täältä. Ja tälle se nyt ihan vaan vertailun vuoksi näyttää:

2012-5-9_1

Ihan samoja holojahan ei nyt laatikosta löytynyt eikä budjetista riittävästi rahaa niitä ostaakaan. Onneksi oli olemassa Catherine Arley, joka saa nyt välttää. Harmaa on harmaa, ei kai se väri siitä nyt niin paljoa muutu!

2012-5-9_2

Onhan tuo tuossa kuvassa vähän hailakampi tuo 676. Mutta se on harmaa. Ja on siinä sitä holoa. Mutta sitten alkoivatkin vaikeudet. En vain ikinä oikein ole ystävystynyt näiden manikyyriteippien kanssa! Jotenkin ne ovat nyt vaan niiiiiin hankalia. Mutta kun piti saada sitä puolikuuta tuonne niin sitä sit piti saada.

2012-5-9_3

No on ne nyt siinä. Pitäisi oikeesti vaan jaksaa harjoitella tuota teippien käyttöä. Yksi ongelmahan tässä oli se, että kun nuo kynnet on niin lyhyet. Piti saada nuo puolikuut jokseenkin pieneksi, ettei olisi sitten puoli kynttä peitossa. Ja sain sitten sudittua sen lakan tosi lahjakkaasti ympäriinsä. Jos viitsii katsoa kuvaa tarkkaan, näkee kyllä ihan hyvin että missä asti sitä lakkaa on ollut...

2012-5-9_4

Mutta sittenpä siihen pisteltiin leimoja (joihin ei taaskaan sit justiinsa oikeaa kuvaa sattunut olemaan). Ja noita mustia strasseja. Kivasti vielä saatiin auringonpaistetta, missä kuvatessa tuo holo näkyy oikein mukavasti. Nää on mun mielestä nyt ihan nätit :) Ja ainakin itse tunnistan, että näihin on mallia otettu tuosta ylimmästä kuvasta!

2012-5-9_5

Ja taas kerran loppuun nämä käytetyt lakat sun muut. Ei ihan hirveä rivistö kuitenkaan!

Johtopäätös: Kyllä tämä aivan tehtävissä oli! Ei ollut mitenkään ylivoimaisen vaikeaa. Lopuksikin tässä on saatu aika yksinkertaisilla jutuilla aivan ihanan näköinen lopputulos. Ja vaikka kynnet oli lyhyet, sain niihin mahtumaan jokseenkin samat asiat kuin tuolla ylimmässä kuvassa on. Ei kilpailun ehdot täyttyivät!

2 kommenttia:

  1. Niin että hyvinhän ne onnistu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No yllättävän hyvin :) Pitäis varmaan kopioida enemmänkin. Tahtoo aina noi omat ideat mennä metsään ja komeasti!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...