7.5.2012

Lisää lakkaa ja heti!

Sellaista päiväähän ei ihan heti taida tulla, jolloin tuntuisi lakkaa olevan tarpeeksi. Siispä tänään ajattelin esitellä muutaman ostokseni, taas kerran. Minunhan piti lakata ostamasta lakkaa ja alkaa lakkaamaan vain olemassaolevilla lakoilla, mutta kun... No kun ei oikein ollut mitään kesäisiä värejä. Ja siihen puutostautiin oli nyt vaan ihan pakko tilata muutama lakka.

2012-5-6_1

Eihän noita tossa montaakaan ole, eihän yhtään ole liikaa, eihän? Ihan vaan muutama lakka kesäksi. Vasemmalta lukien siinä on Misan Endless Keys, China Glazen Pink Voltage, essien to buy or not to buy ja vielä China Glazelta Re-Fresh Mint sekä Kiwi Cool-Ada.

2012-5-6_2

Ja samat kiekolla ja yllättäen vielä samassa järjestyksessäkin! Mitenhän tossa olen onnistunut... Krhm. Eiku siis minähän tietenki ihan suunnittelin että näin käy! Ihan katoin kiekolta että missä järjestyksessä ne lakat siinä on ja asettelin hienosti kuvaan.

Kyllä näillä alkaa kesä varmaan tulla :) Tulipa samalla laajennettua valikoimaa, sillä ennestään ei neonlakkoja ollutkaan. Googlaamalla selvisi sekin, että neonvärien mattapinta on ennemminkin ominaisuus kuin virhe. Ha! Alan oppia pikkuhiljaa!

Vähän nyt sitten jälkeenpäin harmitaa tuo mintunvihreä lakka. Olisin ehkä oikeastaan halunnut vähän kirkkaamman vihreän lakan, vähän sen värisen kuin eräs kesätakki jonka joskus omistin. Sitäkin sanottiin mintunvihreäksi, mutta se oli kirkkaampi. Jos nyt kukaan ymmärsi mitä koetan selittää. Mutta saa siis vinkata jos mieleen tulee jokin vähän mintumman vihreä lakka :D

Edit: Pistänpä tähän nyt ihan vaan huvikseen kuvan, minkä google onnistuu antamaan jos hakee Re-Fresh Mintiä. Onko kukaan muu samaa mieltä minun kanssani siitä, että kuvan ja todellisuuden välillä on jokseenkin suuri ero? Tässä kuvassa tuo väri näyttää mielestäni oikein herkulliselle. Pitäisi jo viimein oppia, että aina kannattaa katsoa kuvista se vähiten itseä miellyttävä versio ja päättää vasta sitten tilatako vai ei. Eikä uskoa näitä hirmu kivan näköisiä kuvia joiden värit on sit lopultakin ihan päin just sitä.

6 kommenttia:

 1. Mää voisin kyllä ottaa noi kaikki kans. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää niitä vaihtaripäiviä pitää taas :)

   Poista
 2. Essien Mint Candy Apple on ainakin monien vertailujen mukaan vähän vihreämpi ja vähän voimakkaamman värinen kuin Re-Fresh Mint. Uusi Navigate Her taas on musta ihan rehellinen vaaleanvihreä eikä minttu. Toisaalta Mint Candy Applea moni moittii liian siniseksi, tiedä sitten.

  Mulla on Color Clubin New Bohemian, se on suht mintunvihreä. Nätti ainakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, olen käynyt paikallisessa Cittarissa kuolaamassa noita essieitä, kun onnettomat ovat ottaneet niitä valikoimiinsa. Minun mielestäni se Mint Candy Apple on myös turhan hailakka, joten ainakin pullossa se Navigate Her olisi ainakin lähempänä sitä hakemaani väriä. Voihan se olla hyvinkin mahdollista, että minun värimääritelmät on jääneet viime vuosituhannelle, kuten se mainitsemani takkikin :D

   Pistin tuohon sitten kuvan minkä perusteella valitsin tuon onnettoman minttulakan. Jos ei muuta niin siitä ainakin saa jonkinlaisen kuvan väristä mitä yritän etsiä :)Aika reilusti tuo on ainakin vihreämpi kuin se lakka jonka paketistani löysin!

   Poista
 3. Mulle tuli mieleen Color Clubin Twiggie, joka vastaa paremmin tuota linkittämääsi kuvaa. Välillä saa kyllä pettyä tosi kovasti swatcheihin, mutta ymmärrän sen toisaalta kun oikeansävyisiä kuvia on tosi tosi hankala välillä ottaa. :/ Myöskin se tyhmä tosiasia, että omalla näytöllä saattaa näyttää kuva oikelta, kunnes kuulet kommenteissa että värit näyttää jollekkin ihan muulle. ;D

  VastaaPoista
 4. Hyvin taas toimii Blogger, ei saa vastattua kommenttiin...

  Mutta pitänee ottaa harkintaan tuo Twiggie, vaikka se onkin noiden swatchien perusteella ehkä vähän kirkas sitten taas. Kauheen vaativa kun olen :D

  Mutta lähes aina noi swatchit näyttää paremmalle kuin itse lakka sitten luonnossa on. Ja tuossa Re-Fresh Mintissä ne kuvat todellakin vaihtelee suuresti, skaala on harmahtavasta vaalean sinisestä aika kirkkaan vaaleanvihreään. Arvo siinä sitten tilatessa että kumpi on oikein...

  Ja kuvien ottaminen on tosi vaikeaa. Ei niitä värejä tahdo saada millään kohdalleen, varsinkin jotkin värit on vaan täysin mahdottomia kuvata.

  Ja näinhän se valitettavasti on, että näyttö vaikuttaa aika oleellisesti lopputulokseen. Muistan kun kaverilla koitettiin säätää blogia kivan näköiseksi. Käytössä oli kaksi näyttöä, joista toisessa tausta näytti harmaalle mutta toisessa vihreälle. Kävi ilmi, että se taustakuva oli oikeasti vihreä. Sitten kun se muutettiin kuvankäsittelyohjelmalla mustavalkoiseksi, se näytti toisella näytöllä violetille.

  Että säädäpä siinä sitten kuvat oikean värisiksi. Jonkun muun näytöllä se näyttää ihan taas sitten väärälle. Ja mistä sen sitten lopulta tietää, että kenen näytöllä se näyttää oikealle?

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...