17.5.2012

Sinistä ja valkoista. Kuten viimeksi lupasin.

Eli tässäpä seuraava sinisen ja valkoisen yhdistelmä. Tästä itse asiassa ehkä itse tykkäsin eniten. Saivat jopa huomiota kun kävin hammaslääkärissä :) Olen aina aika hämilläni jos joku huomaa kynteni, sillä suurin osa ihmisistä ei näytä kiinnittävän asiaan oikeestaan mitään huomiota. Mutta valkoisella siis lähdetään.

2012-5-17_1

Laatikostahan ei sitten löytynyt mitään muuta täysin valkoista lakkaa kuin Trindin French white. No, sillä sitten lakkasin kynnet. Enkä voi kyllä kenellekään suositella, lakkaa piti olla sudissa ihan tuhottomasti että sen yleensäkään sai leviämään kynnelle. Senpä seurauksena sitä lakkaa oli sitten lopuksi myös kaikkialla muualla kuin siellä missä piti. Aaargh.

2012-5-17_2
Valkoiselle pohjalle lisäsin sitten erinäisillä koristelulakoilla sinisiä viivoja. Kuviot ovat ihan tahallaan erilaiset joka kynnessä. Kuva ei oikein tee oikeutta näille, mutta minkäs taas kerran teet kun kamera ei vaan ala yhteistyöhön! Ja kynsinauhoista näkee edelleen, että sitä hemmetin valkoista lakkaa on oikeasti ollut ympäriinsä... Mutta pääasia taas kerran oli se, että itse viihdyin näissä kynsissä erittäin hyvin. Eipä sitä oikeastaan millään muulla niin väliä olekaan. Loppuun tulee vielä se lakkapotretti, josta en mitään sen kummempaa sanomista keksi.

2012-5-17_3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...