22.5.2012

Sinivalkojämät

Vielä kerran sinistä ja valkoista. Kuten viimeksi kerroin, ihastuin vähän liikaa siihen verkkokuvioon edellisessä lakkauksessa. Eli sitä piti sitten saada joka kynnelle. Taas kerran idea, joka oli pään sisällä huomattavasti parempi kuin luonnossa. Tai no, päätelkää ihan itse.

2012-5-21_2
2012-5-21_3

Niin. Minähän sanoin, että ne on kamalat. En kestänyt katsella näitä kovinkaan kauaa vaan pakko oli saada vaihtoon. Muissa kynsissä paitsi nimettömässä on alla taas kerran sama Trindin valkoinen, nimettömässä Misan Mermaid Dreams. Leimauksessa on käytetty Konadin sinistä ja valkoista.

2012-5-21_4

Pistetään nyt samaan kauppaan vielä kynnet, jotka tein finaaleja varten, kun piti vielä saada sitä sinivalkoista. Tällä kertaa hylkäsin tuon Trindin, kun se alkoi jo käydä niiiiiin hermoille. Joten jäljelle käi sitten tuo Misa. Ja valkoinen koristelulakka. En enää oikein edes tiedä mitä noiden kuvioiden pitäisi esittää, mutta olipahan jotain. Ja nyt kyllä en halua näihin muutamaan lakkaan koskea vähään aikaan ainakaan. Ehkä sit taas ensi vuonna samaan aikaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...