20.5.2012

Sininen ja valkoinen, lätkällä höystettynä

Jospa se kiekko tänään menisi enemmän sinne oikeaan maaliin eikä sinne ihan väärään päähän. No, kaikesta huolimatta tarjoilemme tänään lisää sinivalkoisuutta. Eli kierrätämme edelleen näitä muutamaa lakkaa.

2012-5-20_1

Tällä kertaa jokaisella kynnellä on oma värinsä. Tosin joko sininen tai valkoinen, mutta on noissa nyt vähän edes sävyeroja. Peukalossa on tuttumme Trindin valkoinen, jonka päällä on ohuesti Lumenea. Lopputuloksen pitäisi esittää lähinnä jäätä. Etusormessa on ihan pelkkä Trind, keskisormessa Misan Mermaid Dreams, nimettömässä kuvassakin oleva China Glazen Platinum Pearl sekä pikkurillissä Mison tuoksulakka.

2012-5-20_2

Ja joka kynteen tuli hieman eri kuviot. Peukussa on olevinaan jääkiekkomaali, joka ei onneksi edes kokonaan kuvassa näy. Verkko on leimattu ja putket on yritetty maalata akryylimaalilla. Etusormessa on pari mailaa ristissä (mulla on hämärä mielikuva että tää on jonkin logo, mutta en sit millään muista minkä) ja musta täplä mallaa kiekkoa. Keskisormessa on ihan vaan leimattu verkko. Nimetyömässä on koitettu saada mikrohelmiä muodostamaan lippua ja pikkurillissä nyt vaan on pilkkuja.

Vähän liian sillisalaatti tuli mun mieleen. Eikä toi vapaalla kädellä maalaaminen vaan onnistu. Ja noita mikrohelmiä oli aika mahdotonta saada asettumaan oikein nätisti, meni aluslakat ihan ruttuun samalla. Oikeastaan tykkäsin vaan keskisormesta... Mikä kyllä valitettavasti oli sekin ihan vaan huono juttu, minkä tulette seuraavassa osassa näkemään.

2012-5-20_3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...