5.5.2012

Kun aina ei jaksa.

Tällä kertaa saatte ihailla jotain todella yksinkertaista. Pikkaisen tuli muuta tekemistä sille illalle, jolloin aioin kynsiäni lakata.

Kun olin saanut lakat poistettua, ovikello soi. Pojat oli vähän viettäneet vappua. Tuossa rivitalon pihalla on grillikatos, jonka reunaan oli joku saanut päähänsä piirrellä hiusvärispraylla vähän kaikenlaista. Itse en ollut tuhoja huomannut, koska ei ne yllättäen sille puolelle ollut piirrelleet mikä tuosta meidän keittiön ikkunasta näkyy...

Voitte vain kuvitella miten päässä napsahti. Poika oli juuri kaverilla käymässä ja taisin huutaa aika lujaa käskiessäni kotiin nyt heti ja justiinsa ja pesemään sitä grillikatosta. Aloin siinä sitten sekoittelemaan sopivaa pesuliuosta kaveria odotellessani. Sitten menin mukaan työnjohtajaksi varmistamaan, että tulee kanssa kunnolla puhdasta.

Naapurin poika oli toinen, joka oli ollut mukana juhlimassa. Tämäkin tuholainen oli jossain ja tuli sitten hieman myöhemmin paikalle. Oma poika oli jo saanut osuutensa pestyä, joten jätin hänet vuorostaan työnjohtajaksi ja menin sisälle vähän lauhtumaan.

Mutta niinhän siinä oli käynyt, ettei se naapurin poika ollut saanut kuin vähän levitettyä niitä värejä sinne. Kaukana se puhtaasta oli. Tällä välin olin jo ilmoittanut velä yhdelle äidille, jonka poika oli ollut mukana sotkemassa. Ja ainakin oman poikani mukaan oli ollut juuri se, joka eniten sotki.

Kaiken tämän jälkeen verenpaine ei vaan enää kestänyt mitään kovin hankalia lakkauksia. Olin tässä käynyt vähän Seppälässä ja ostanut muutaman lakan. Näistä sitten jaksoin pistää kynsille yhden kerroksen Classic Metallicia (jossain blogissa tätä on sanottu Golden Roseksi, mutta itse en vaan pullosta tätä löydä sitten millään). Pariin kynteen meni sitten päälle Party of Five Glitters. Ja sitten sai olla, kynnet oli nyt kuitenkin lakattu.

2012-5-5_1
2012-5-5_2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...