29.5.2012

Hyvä Pantteriiiiiiiit!

Auringonpaisteesta johtuen halusin kynsilleni jotain edes vähän holoa. Ja kyllä nämä juurikin siellä auringossa oikein kivasti kimaltelee nämä Arleyt.

2012-5-29_1

Kynsillä siis ennen kokeilematon sävy 668. Aika huomaamattoman värinen se on, mutta kyllä tuo kimallus vaan on kivaa :D Jotenkin tähän sitten vaan oli pakko saada jotain eläinkuviota päälle. Ensin ajattelin että piirtelisin sellaisia viivoja, jolloin lakkaus näyttäisi hieman tiikeriltä. Sitten tuli mieleeni, etten kyllä mitenkään voi tehdä Tiikeri-kuvioista koristelua kun kerran olen menossa Panttereiden peliin. Kerran aiemmin olen tehnyt vastaavan kuvion leimaamalla, mutta tällä kertaa päätin kokeilla dotting toolin avulla tehtyä kuviota.

2012-5-29_2

Ja sehän onnistui erittäin hyvin. Nuo kuviot oli oikeasti tosi helppo piirrellä sen dotting toolin avulla. Keskelle pistelin sitten vielä kullanvärisiä pilkkuja. Itse tyykäsin tästä oikein kovasti, ja edelleenkään millään muulla ei ole hirveesti väliä. Ja kannatuskin onnistui, pojat voitti pelinsä 2-0. Ensimmäinen erä voitettiin 18-2 ja toinen 17-6. Ei se kyllä hirveen hauskaa katsottavaa ole, kun joukkueiden tasoero on tuota luokkaa... No, huomenna seuraava peli, jossa vastustajasta voi jopa vähän ollakin vastusta :D

2012-5-29_3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...