3.5.2013

Sinistä!

Ja seuraava Tronica uunista ulos! Ainakaan itselleni ei pahemmin ole tullut vastaan sinisiä holoja, joten tämä High Def oli oikein mukava uusi tuttavuus!

2013-5-2_1

Mistähän löytyisi ylisanoja, joita en olisi vielä näiden lakkojen yhteydessä käyttänyt? Ainakin pää kolisee tyhjyyttään - mitä se kyllä tekee ihan muutenkin. Runosuoni ei siis vielä ole vapusta toipunut, joten saatte vain tyytyä ihailemaan kuvaa!

2013-5-2_2

Ja vaikeaahan se oli tähän keksiä koristeluja. Yrittää piti siitä huolimatta. Jos oikein tarkasti tihrustaa, voi kuvasta erottaa tuollaisen tähtikuvion, jota kynnelle on leimattu. Leimauslakkana taas kerran Devotion. Ja joku ei sitten taaskaan ollut kuvannut kynsiään ennen lakkojen poistoa ja tämä tuotos oli paras mikä muistikortille oli tallentunut. No, jospa vielä joskus opin. Tai sitten en.

2013-5-2_3

Tavoistani poiketen esittelen tähän loppuun käyttämäni leimauslaatan. Huomaatko siinä mitään outoa? Minä kyllä huomaan. Ei ole Kiinan pojalla aivan sattunut leikkuri kohdilleen tätä laattaa tehdessä. Tämä laatta on peräisin kimppatilauksesta Chez Delaneylle. Ei tällaisen laatan pitäisi päästä ensinnäkään tehtaalla tarkastuksesta läpi saatikka sitten vielä jälleenmyyjälläkin jäädä huomaamatta! Oli ensimmäinen tilaus kyseiseen paikkaan, eikä suoraan sanoen tee mieli tilata lisää. Tilauksessa oli muitakin laattoja, joista osassa on niin huonot kaiverrukset, ettei leimat nouse kunnolla. Ilmankos olivatkin tarjouksessa...

EDIT: Insinööri minussa pääsi taas valloilleen :) Skannasin kaikki tilaamani laatat, koska on ihan mahdotonta vain yrittää selittää! Tässä kuva, alla myös sitä selitystä sitten.

laatat022
Ylimmässä rivissä on nämä huonoimmat laatat. Yksi on tosiaan täysin vinossa, eikä noilla kahdella muullakaan kovin hyvin saa leimattua. Toisessa rivissä on ehkäpä vähän parempia laattoja, näillä en ole vielä kokeillutkaan leimata. Eivät täysin vakuuta, mutta annan näille vielä mahdollisuuden. Alarivissä on neljä laattaa, joihin olen täysin tyytyväinen. Hyvän tuntuisia kädessä, kuviot vaikuttavat tarpeeksi syville ja muutenkin ihan kelpo laatoille.

Ja kaikki on siis myyty ihan vaan A-sarjan laattoina, kaikista on maksettu saman verran ja ovat tulleet samalla kertaa samassa tilauksessa. Ja sanonpa vielä, että asiakaspalvelu on paikassa sitten syvältä. Lähetin kuvan tuosta vinosta laatasta, koska siinä on ihan selvästi nähtävissä oleva virhe. Tarjosivat 2 euron alennuskoodia seuraavaan tilaukseen...

2 kommenttia:

 1. Oho. Tilasin kans tuolta yhden A-sarjan laatan mutta se näyttää ihan normaalilta ja kaikki, mitä mulla oli entuudestaan on ihan ok, tosin muualta tilattu ja siitä on jo aikaa.

  Sievä sininen, vähän talvinen ehkä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli puolet laatoista ihan ok ja toiset puolet siiten enemmän tai vähemmän mitä sattuu. Jostain syystä se riippui siitä, mikä fontti oli tuossa A-kirjaimessa ja numeroissa. Liekö ne siellä tilanneet useammasta paikasta tai jotain. Toiset oli heti käteenkin paksumpia kuin toiset. Voisin tietysti yrittää ottaa kuvat niistä toisista laatoistakin niin olisi verrattavaa :D

   Ja aika talvinenhan tuosta tuli :) Mutta kun uutta piti saada kynsille!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...