5.5.2013

Vihreitä lehtiä

Tässäpä taas holoa OMG-kokoelmasta. Tätä L8R G8R -lakkaa on tullut kokeiltua ennenkin, kun se kävi meillä yökylässä :)

2013-5-5_2

Tässäpä ensin kuvaa auringonvalossa. Onhan näissä tuo holokuvio ihan eri luokkaa kuin joissain muissa, mitä holona myydään. Tätä jää vaan tuijottamaan ja kääntelemään puolelta toiselle :)

2013-5-5_1

Ja toinen kuva varjossa. Kaunishan se on silloinkin. Tällä kertaa kokeilin käyttää tätä kuuluisaa Nufun Aqua Basea, joka kotiutui tuossa viimeksi mainitussa Chez Delaneyn paketissa. En kyllä huomannut että se olisi kovin paljon auttanut levittämisessä. Näitä pitää vaan olla siveltimessä reippaasti. liian kuivalla jos yrittää lakata niin saahan sen kaljuuntumaan.

2013-5-5_3

En ollut edellisestä vielä oikein oppinut, joten yritin leimata tuolla A20 -laatalla, jonka laatu on suoraan sanottuna aivan sieltä. Oli jo ilta ja väsy ja keinovalo ja seliseli. Muka sain leimattua ihan hienosti ja hyvin ja eihän näissä niin vikaa ollutkaan. No joo.

2013-5-5_4

Tässä kuvaa seuraavana päivänä valoisassa. Käytännössä kaikkiin osiin on jäänyt reikiä, eli leimat eivät sitten nousseet kunnolla. Leimauslakkana oli Saint George, jonka kuitenkin pitäisi ihan hyvin leimata. Ehkä olisi pitänyt käyttää oikeaa Konadin leimauslakkaa, mutta siitä ei olisi tullut niin hauska sitten. Jotenkin en osaa kuvitella tätä kuviota tähän päälle mustalla enkä valkoisella...

Viimeksi kun kynsillä oli BFF, ei pysyvyydessä ja kestossa ollut mitään ongelmia. Tämä lakka oli toista maata, melko pian oli palasia lähtenyt ja yhdestä kynnestä koko kynsipedin alueeelta. Niin, ranskistahan minä tässä suunnittelinkin tästä juu. Ja lisäksi alta paljastunut väri oli kauniin keltainen, eli selvää värjäytymistä oli tapahtunut. Mutta koska tämä nyt on OMG ja ihanan holo, se jää. Mikään muu näin heikkokestoinen näin pahasti värjäävä lakka ei jäisi.

4 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...