8.5.2013

Aita = matala

Ja Tronicaa kehiin taas kerran. Tämä violetti kaunotar on nimeltään Gamer Glam. Taaskaan en huomannut mitään ongelmia levittyvyydessä tai muussakaan. Oikein sievästi käyttäytyi tämä lakka :)

2013-5-8_1

Jotenkin en ole onnistunut tähän ikuistamaan oikein minkäänlaista holokuviota. Ja kun näitä taas kerran tulee kirjoiteltua sitten, kun lakat on jo aikaa poistettu kynsiltä en muista oliko sitä juuri lainkaan edes. Kimallusta kyllä, mutta siitä holokuviosta niin tiedä.

2013-5-8_2

Ja se matala aita sitten. Nämä kynnet piti aika hätäiseen tehdä noiden edellisten tilalle, kun ne tosiaan lohkesivat jokseenkin ikävästi. Eli siirtokuvat kehiin vaan. Nämä ovat taas sitä sarjaa jonka ostin jostain Ebaysta joskus. Sen nyt kävin tarkistamaan että tätä juurikin samaa settiä ei ole enää myynnissä. Ja sen muistan myös, että näitä kuvioita ei itse saanut valita vaan sieltä tuli mitä tuli. Onneksi tuli näin kivoja :D

Jännästi näyttää sille, että noissa kukkien keskikohdissa olisi strassit. Mutta voin luvata ettei ollut! Nämä olivat taas semmoiset hätäisen päivän pelastukset. Ei näistä lapsenlapsille kerrottavaa riitä, mutta ei hävettänyt kulkea julkisella paikalla.

2 kommenttia:

 1. "Ei näistä lapsenlapsille kerrottavaa riitä, mutta ei hävettänyt kulkea julkisella paikalla."
  Mainiota:) Kivat kynnet, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuli näistä ihan kivat :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...