23.5.2013

Epätietoinen raidakas

Jospa väliin taas aivan lineaarista holoa! Tällä kertaa kynsillä siis China Glaze IDK.

2013-5-23_1
 
Ja onhan se ihana. Ei sille vaan mitään voi. Aivan upeat sateenkaaretkin. Itse ainakin saan nämä holotkin levittymään ilman sen ihmeempiä ongelmia. Hyvin kesti kynsilläkin tämä lakka, sen oli tarkoitus olla vain pari päivää, mutta lopulta se oli pidempään...

Ja lakka päätti sitten olla nimensä veroinen. En niin millään keksinyt tähän koristeluja. Mietin vuorokauden ajan että mitä näihin nyt sitten voisi pistää, mutta kaikki vaan tuntui huonolle idealle. IDK, indeed!

2013-5-23_2


Mutta kun jotain oli nyt vaan pakko saada. Ihan pakko. Edessä oli pari päivää ihan ihmisten ilmoilla, pakkohan nämä oli sitten saada koristeltua! Enhän minä nyt mitenkään voi mennä ihan vaan lakatuilla kynsillä, ei, ei.

Sain sitten viimeisen päälle hienon idean maalata tällaisia epämääräisiä raitoja kynsille. Tietekin illalla ja huonossa valaistuksessa, kuinkas muuten. Raitoina A England Avalon ja Lady of the Lake sekä essie blanc.

Näillä sitten mentiin viikonlopun yli, lauantaina pihatalkoissa ja sunnuntaina turnauksessa. Ei ne kauempaa ihan noin epämääräisiltä näyttäneet... Pitäisi harjoitella enemmän tätä vapaalla kädellä maalaamista vissiin. Toisaalta kynteni eivät vaan ole tasaiset, joten suoran viivan piirtäminen striperillä ei nyt vaan ole helppoa. Varsinkin pikkurilli muistuttaa lähinnä hyppyrimäkeä, joten pitäisi olla todella taipuisa sivellin, jotta tuohon saisi edes sen suoran viivan ilman mutkia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...