29.5.2013

Jippii, vettä!

Näitä lakatessa ei vaan ollut lakkauspäivä. Ei sitten niin mitenkään. Ensimmäisenä kynsillä kävi OPIn Paprika. Tyypillisenä cremenä sitä sai kerrostaa kynsille ja olipa se melko epäpeittävääkin. Olin kuitenkin jokseenkin tyytyväinen lopputulokseen. Pistin pikakuivattavan päälle ja jäi odottelemaan. Mutta hetken päästä lakka oli aivan rutussa. Jotenkin se oli vetänyt itsensä kurttuun.

Ei kun kaikki pois vaan, enkä alkanut enää samalla lakalla yrittämään. Käsi hakeutui seuraavaksi Blue-Mingiin. Sitä tulli sitten levitettyä kynsille yksi kerros, minkä jälkeen totesin etten ala nyt oikeasti kerrostamaan tätäkään saadakseni sen peittäväksi.

Tässä vaiheessa ei enää tehnyt mieli kokeilla yhtään mitään. Tartuin siis A England -pulloon, sillä sen nyt luulisi sentään onnistuvan. Ja eipä tämä Excalibur ole ollut yksinään kynsillä aiemmin.

2013-5-28_1

Yhdellä kerroksella se peittikin. Jäähän tähän lakkaan tietenkin siveltimen jäljet, mutta sitä voi tällaiselta metallilakalta odottaakin. Tässä vaiheessa menin tyytyväisenä unille ja lakkausprojekti jatkui seuraavana päivänä. En nykyään tahdo saada lakattua kynsiäni yhden päivän aikana...

2013-5-28_2


Siinä päivän kuluessa se ajatus sitten tuli: näistähän saa kivat vesikynnet, mikä passaa oikein hyvin tähän kesäiseen säähän :) Eli ei kun liukuvärjäämään Order of the Garterilla. Sehän taas sitten ei yksinään oikein peitä, mutta sillä sai kyllä kivasti liukuvärjättyä. Värit on tässä kuvassa vaan jotenkin pielessä, kun taas ilta-auringossa näitä kuvailin.

2013-5-28_3

Päälle sitten sopivat oikein kivasti nämä söpöt delfiinit arkista K053. Oikein söpöt :) Ja sitten näin tämän postauksen. Niinpä niin ja taas. Eipä ollut sitten ensimmäinen kerta kun satuin tekemään juuri samanlaiset kynnet kuin joku muu ja samaan aikaan. Mutta tässä nämä nyt kumminkin ovat, mielestäni edelleen kivan kesäiset kynnet :)

2 kommenttia:

  1. Nää on tosi kivat :) Liukuvärjäys näyttää tosi hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tykkään kyllä liukuvärjäillä!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...