1.6.2013

Kukkia ja kissoja

Tämä postaus ei sisällä kynsiä. Kynsilakkaa kylläkin :D

Pitihän sitä minunkin kokeilla, että miten kynsilakasta saa kukkia. Tässäpä ensimmäiset kokeiluni!

2013-6-1_1

Tässä kuvassa tuo toinen punainen on vielä vähän vaiheessa, se saa vielä (ainakin) toisen kerroksen lakkaa päälleen. Mutta yllättävän hauskaa näitä on väsätä :) Mitä sillä on väliä, että kämppä on kaaoksen vallassa ja kynsilläkin on ollut samat lakat jo ties kuinka monta päivää. Kyllähän se nyt on huomattavasti tärkeämpää askarrella näitä kukkia!!

Vielä varmaan teen näitä enemmänkin, tosin ei ole hajuakaan siitä, että mitä näillä oikeastaan teen. Mitättömiä sivuseikkoja moiset mielestäni. Jos ihmettelette tuota kukkapurkkia, se on kuvassa siksi että tökkäsin kukat siihen kuivumaan. Tarpeellista rekvisiittaa siis!

2013-6-1_2

Ja koska tuo bloggerin kysely ei näytä toimivan oikein, tässä sitten sen ainoan äänen innoittamana muutama kissakuva :)  Eli tässä postauksessa vihjailin hoitaneeni potilasta. Kissamme Milli kävi siis leikattavana. Siksi siis päässä tuo tyhmä tötterö. Eihän sitä kiva ollut pitää ja kyllä kissasta huomasi että sitä hatutti moinen.

2013-6-1_3

Ja se tyhmä kapistus kutisikin niin vietävästi! Pyh, sano Milli. Nyt on onneksi jo kaulurit historiaa ja karvatkin kasvaneet takaisin. Vaikka Milli onkin viettänyt tähän asti sisäkissan elämää, nyt näin lämpiminä päivinä uloskin tekee mieli. Olen yrittänyt opettaa, että ulos pistetään valjaat, mutta menestys on ollut vähän heikkoa. Ostin flexin, jotta kissa saisi olla pihalla ja kulkea narun rajoissa, mutta tämä kissa ei suostu tekemään sitten yhtään mitään jos se flexi vetää toiseen suuntaan.

Katsotaan miten käy. Vaikka täällä "maalla" (missä maalla muka, kyllä tämä aika kaupunkia on) ihmisillä on tapana antaa kissojen kulkea vapaasti, minä en aio antaa Millin juosta pihalla vapaana. Tosin jos tämä kissa päättää ulos juosta ovea avatessa, siinä on aika vähän tehtävissä paitsi juosta perään ja toivoa saavansa kiinni...

Aurinkoa on siis riittänyt. Toivottavasti riittää vastakin, kyllä minulle kelpaa :D Koulutkin sitten päättyivät, oma poika pääsi jo ala-asteelta. Mutta itsehän en tietenkään edelleenkään ole kuin korkeintaan 25. Vielä ainakin muutaman vuoden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...