15.6.2013

Violettia, niin violettia!

Koskapa laatikoistani löytyi sekä China Glaze Virtual Violet että Color Clubin Wild at Heart, päätin ottaa selvää kuinka lähellä toisiaan ne oikeasti ovat. Vertailuun pääsi mukaan vielä A Englandin Lady of the Lake, koska onhan sekin violetti ja tyyppiä scattered holo.

2013-6-14_1

Alkuun kuva pulloista auringossa. Käänsin kaikista esiin sen kyljen, mistä lakka näkyy parhaiten. Pulloistahan sen jo voisi päätellä kuka on kuka. Vasemmalta oikealle kuvassa on Lady of the Lake, Virtual Violet ja Wild at Heart.

2013-6-14_2

Tässä kuvassa kamera on onnistunut tarkentamaan takana olevaan pensasaitaan, mutta pistin tämän kuvan silti mukaan. Mielestäni tässä näkyy ehkä tarkkaa kuvaa paremmin se, että ovathan ne eittämättä samankaltaisia, mutta eivät todellakaan dupeja keskenään.

2013-6-14_3

Vielä yksi pullokuva varjossa. Ero on nähtävissä tässäkin, mutta ei ehkä aivan yhtä selvästi.

2013-6-14_6

Ja tässä lakat kynsillä. Erilaisuuden näkee edelleen selvästi. Järjestys on sama eli vasemmalla Lady of the Lake, keskellä Virtual Violet ja oikealla Wild at Heart. Alla on pari kuvaa pullon kera. Pikkurillissä on myös Virtual Violet.

2013-6-14_5

2013-6-14_5

Ja viimeisenä vielä yksi kuva varjossa.

2013-6-14_7

Mielestäni nämä eivät siis millään muotoa ole dupeja. Jokaisella on selvästi oma värinsä. Se sitten riippuu ihan hulluuden asteesta, että onko tarpeen omistaa kaikki kolme :D Itse en ajatellut luopua yhdestäkään. Lady of the Lake on selvästi sinisin porukasta, Wild at Heart on punaisin ja Virtual VIolet on siltä väliltä.

2 kommenttia:

  1. Noi on kyllä kaikki tosi kivoja, itse omistan vain Wild at Heartin :) Itselläni on paljon koralleja jotka jonkun silmään saattaa näyttää ihan samalta, mutta mun mielestä kaikki ovat ihan tarpeellisia omistaa enkä myisi yhtäkään pois! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jokaisella taitaa olla joku väri, mitä vaan kertyy muita enemmän :) Itselläni näkyy olevan heikko kohta violeteissa ja turkooseissa/mintuissa. Ja näistä aion tosiaan pitää kaikki :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...