3.6.2013

Takinkääntöä

Kun tämä lakka kolahti postilaatikkooni, olin ihan varma että inhoaisin tätä kynsilläni. Onhan se pinkki. Ja pinkki on selvästi inhokkini. Miten olinkaan edes onnistunut ostamaan moisen? Tarkoituksenani oli kokeilla lakata sillä Paprikalla uudemman kerran, mutta otin vahingossa vierestä tämän. Ja päätin sitten lakata sillä, valmistautuen inhoamaan sitä syvästi.

2013-6-3_1

Kynsillä siis Suzi is Hungary AGAIN! Enkä inhonnutkaan sitä. Tämähän oli oikein kiva. Ihan nätti. Tästä siis opimme, että pinkkikin menee kunhan on tarpeeksi voimakas väri. Hentoiset vaaleanpunaiset ei vaan ole mun juttu, mutta tässä on riittävästi asennetta :)
2013-6-3_2

Taas piti aikansa miettiä koristeluita tähän päälle. Itse asiassa olisin halunnut leimata jollain helmiäis/kimaltavalla valkoisella, mutta eipä semmoista leimaukseen soveltuvaa lakkaa ole olemassakaan. Tässä siis Nailwaysin valkoisella lakalla leimatut kuviot laatoista BM323 ja Love is in the Air.

Olisi se ollut hienompi, jos tuo valkoinen kimaltaisi edes jotenkin. Mutta ei lopputulos ollut liian paha näinkään. Jotain nämä ehkä olisivat vielä kaivanneet, mutta kun en keksinyt mitä niin annoin olla. Kerrankin. Olisi mennyt vaan enemmän pilalle taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...