17.6.2013

Hieman ostoksia

Vaikka en varsinaisessa ostolakossa ole ollutkaan, tuon Tronica-ostelun jälkeen kärsin aikamoisesta ostokrapulasta :) Eli pitkään ei tehnyt edes mieli ostaa yhtään lakkaa. Nyt kun suurin osa noistakin lakoista on käytetty, oli aika hankkia jotain kesäistä :D

2013-6-16_1

Tässäpä siis esittäytymässä I'm With the Lifeguard, Lemon Fizz, Japanese Koi ja Purple Panic. Näistä ilmeisesti kolme lasketaan neoniksi ja yksi pastelliksi, eli kaikki kuuluvat kyllä kesään. Japanese Koi vaan on juurikin sellainen oranssi lakka, että kamera nostaa kätensä pystyyn ja kieltäytyy kuvaamasta...

2013-6-16_2

Erhm.. Kuvaan eksyi sitten jotain ylimääräistä :D Näin siis voi käydä, jos oven jättää auki pihalle mennessään. Pikkaisen on vaikea aina muistaa, että sieltä voi joku muukin sieltä ovesta pihalle tulla! Pitihän sitä sitten tulla tarkistamaan, että mitä törppöjä sitä oikein tuossa on.

2013-6-16_3

Yhtään varjoisammassa otettua pullokuvaa ei sitten ollut ilman tätä karvaista taustaa, joten päätin jättää sen kokonaan näkyville. Se näyttää ehkä järkevämmälle kuin puolikas tassu ja vähän rintaa.

2013-6-16_4

2013-6-16_5

Samaiset lakat tuli tietenkin myös swatchattua. Vaikka näistä kolme pitäisi olla neoneja, ainoastaan Purple Panic kuivuu kunnolla mataksi. Lifeguardissa on sen verran shimmeriä ettei tulos ihan matta ole ja Japanese Koi nyt vaan on kirkas. Tässä alimmassa kuvassa sen väri on jopa yllättävän lähellä oikeaa.

Kyllä sitä kummasti vaan kesäksi haluaa kirkkaita värejä :) Näistä saa varmasti aikaan monet huomiota herättävät kynnet. Tosin aika harvoin näitä kynsiäni kukaan huomaa - tai ei vaan haluta sitä sitten mainita jos on huomattu. Sekin on täysin mahdollista, täälläpäin kun ollaan.

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...