13.5.2013

Holotauko - tai sitten ei

Väliin piti jo saada muuta kuin holoa. Onneksi oli kokeilematta noita OPIn lakkoja vielä, joten tässä kynsillä Can't Find My Czechbook. Tämän värisethän ovat aina vetäneet puoleensa, ei sille vaan mitään voi :)

2013-5-13_1

Ja onhan se ihan kiva. Ei ehkä nyt kuitenkaan mikään suuri lemppari, mutta ihan kaunis lakka. Tällaiseksi cremeksi ei ollut liian paha levitettäväkään, eikä kynsinauhatkaan ole aivan sinisenä tämän jäljiltä.

2013-5-13_2

Periksihän ei tunnetusti anneta. Olin vakaasti päättänyt onnistua näiden uusien A-sarjan laattojeni kanssa. Pakkohan näiden on vaan toimia! Tämä kuvio on laatasta A26, joka ainakin äkkiä vaikutti sentään paremmalle laatalle kuin nuo muutamat muut.

Niih. Yllä siis lopputulosta ilman päällylakkaa. Ei taaskaan vaan sitten mitenkään mennyt kuin Strömsössä. Taidan siis haudata tämänkin laatan ihan vaan jonnekin tai sitten kokeilen jollain toisella lakalla jonain toisena päivänä. Millään en vaan suostu uskomaan, ettei näillä voisi leimata. Niin kauan kokeillaan, että se toimiva yhdistelmä löytyy!!

2013-5-13_3

Mutta jotainhan tälle oli tehtävä. Pelastusyrityksenä tällä kertaa China Glazen Wireless Holographic Top Coat. Ja unohtakaa mitä sanoin postauksen alussa holoista! Sillä kyllä tämä ainakin omasta mielestäni kummasti parani edellisestä. Tässä ei koko huomio enää niin kiinnity epätäydellisesti nousseisiin kuvioihin. Tosin en todellakaan tiedä mikä musta roska on päätynyt etusormeen...

Eipä siis taas muuta kuin leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä!

4 kommenttia:

 1. Kauniit tuli! Ihana toi leima, mulla on tällä hetkellä koko ajan kauhea kuolaus uusien laattojen perään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Jospa se taas vaan on niin, että omaan silmään näkyy ne kaikki virheet! Ja itsenikin tekisi mieli ostaa kauheasti uusia laattoja kun vanhat tymppii :)

   Poista
 2. Minä en kyllä näe mitään suurempaa vikaa noissa leimailuissa? Ihan nätit ovat. Mikäs siinä leimailussa tuntuu tökkivän? Mulla on noita A-sarjan laattoja vaikka kuinka monta, enkä muista, että niiden kanssa olisi ollut mitään ongelmia. Käytän XL-stamperia ja milloin mitäkin lakkoja, en kuitenkaan Konadin virallisia. -Papu-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä nimenomaisissa leimoissa vikana oli se, ettei kuvio noussut kokonaisena kuten näkyy :) Ja tosiaan näköjään on olemassa a-sarjoja ja sitten on A-sarjoja, kuten tuolla aiemmassa postauksessa sitä selitin. Nämä olivat semmoisia heikomman tuntuisia kuin ne "oikeat" A-sarjan laatat. Ja näissä on matalammat kaiverrukset, mikä vaikeuttaa hommaa huomattavasti. Kiinan poijat ovat eteviä tekemään näitä kopioita, jotka äkkiä katsottuna näyttävät samalle mutta eivät sitten aivan olekaan...

   Ja ilman XL-stamperia (sitä lötköä) en edes yrittäisi leimata. Tässä halusin käyttää ihan valkoista lakkaa, joten kokeilin sekä Konadin lakalla että Nailwaysilla, molemmilla sama lopputulos eli osa kuviosta jää aina puuttumaan. Olisi vissiin pitänyt kokeilla vaikkapa jollain China Glazella. Tai A Englandilla. Kuten sanoin, ei luovuteta :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...