16.5.2013

Tyttöjen iltaa!

Meillähän on tapana välillä istua tyttöjen iltaa. Sellainen oli taas viime perjantaina. Samaten on tapana aina muistaa synttärisankareita juhlapäivän lähellä. Nyt oli tosin jäänyt illanvietot sen verran vähiin, että lahjottava ei ollenkaan osannut odottaa mitään :D :D Ja onneksi lahjan osto oli helppoa, kun kynsilakka otetaan ilolla vastaan :)

2013-5-16_1

Mutta niihin kynsiin. Päätin pitkästä aikaa taas liukuvärjätä, kun tuossa käyttämättömien kasassa oli hyvinkin samansävyisiä lakkoja. Alimmaiseksi pääsi siis China Glaze Hyper Haute, seuraavana on saman merkin Electra Magenta, joka näkyy tuossa pullossakin. Viimeisenä kärkiin pääsi Virtual Violet.

Ja hetken näitä kyllä katselin sen jälkeen kun tähän vaiheeseen sain. Ne muistuttivat minua jostain, mutta mistä ihmeestä? Aikani sitä mietin ja se valkeni: käypä vaikka itse missä tahansa leluja myyvässä kaupassa siellä tyttöjen hyllyllä. Jos sille hyllyissä olevalle tavaralle pitäisi sanoa väri, se olisi juurikin tämä!

2013-5-16_2

Ja sehän ei käy. Ei sitten niin mitenkään. Aivan liian tyttömäistä, kyllä, jopa tyttöjen iltaan. Onneksi apuun tuli Bundle Monster laattansa BM310 kera! Ei se leimaaminen tälläkään kertaa mitään helppoa ollut, noin kamalan ohuen kuvion saaminen laatasta kynnelle asti oli lähes mahdoton tehtävä. Tarkkasilmäisimmät voivat huomata, että vaikeuksia on ollut :D Selvisin kuitenkin kun käytin sen lötkön XL-stamperin pienempää päätä. Mikään muu ei saanut kuviota ylös edes näin ehjänä.

2013-5-16_3

Tähän vielä sitten päälle verkkosukkahousut samaisesta laatasta ja lopputulos on sopivan burleski :) Ällö pikkutyttömielikuva on saatu käännettyä aikuisemmaksi, ainakin omasta mielestäni. Ja hyvin näillä pystyi iltaa istumaan. Vähän liian pinkit nämä nyt olivat edelleen, joten mitään kestotestiä näillä ei kuitenkaan toteutettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...