26.5.2013

Kultaista kimalletta

Vähän kyllä jo ottaessani pullon käteeni tätä epäilin. Tämä väri ei nyt vaan näytä hyvälle minun ihonvärini kanssa. Kyseessähän on China Glaze Mega Bite, yksi Tronica jälleen. Samaa tasaista laatua jälleen, itselläni ei ollut mitään ongelmia tämän lakan kanssa. Eihän se niin holoisa ole kuin monet muut, mutta niin ne tahtoo nämä kultaiset olla.

2013-5-25_1

Ja vaikka se ei tässä aurinkokuvassa erityisen hyvin näy, nimettömässä (ja peukussa!) on päällä A England And the Moonbeams... Alla olevassa varjokuvassa se erottuu paremmin. Yksistäänhän tämä ei häävisti peitä, tai ainakin sitten pitäisi lakata niin monta kerrosta ettei minun hermoni sitä kestä. Nätti lakka se tämäkin on eikä pahaa sanottavaa muutenkaan. Pitää joskus vaan kokeilla tätä jonkin muun päälle, sillä luulen pitäväni tästä huomattavasti enemmän yhdistettynä johonkin muuhun väriin.

2013-5-25_2


Mutta se väri. Ja sopimattomuus omaan ihonväriini. Tulipa sitten vielä sotkettua nämä aivan kamalilla koristeluilla, joita tämän blogin linjasta poiketen ei nyt täällä nähdä. Näköjään se jostain löytyi se raja mitä en enää tänne kehtaa pistää. Mutta onpahan todiste tämänkin lakkauksen kynsillä käymisestä! Saatuani ne pahasti epäonnistuneet koristelut kynsille (ja kuvattua, vaikka ne kuvat eivät nyt tänne päätyneetkään) lakat lähtivät kaikki pois enkä usko tämän Mega Biten toista kertaa koko kynnelle päätyvän. Jospa tämäkin kuitenkin toimisi leimailuissa ja on se nyt ainakin Tronica jos ei muuta. Eli myyntiin se ei joudu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...