30.4.2013

Lipposet jalkaan!

Sorry, ei wappukynsiä tällä kertaa. Taisin saada sen verran pahat traumat viime vuodesta etten aio edes yrittää mitään. Ai kauheaa, miten sitä voikin olla niiiiin hyvä idea, joka menee (taas kerran) niiiiin pilalle päästessään pään sisältä kynsille.

Sen sijaan tarjoilemme tänään - ei silliaamiaista vaan jotain muuten vaan kirkasta. Näin kesän kynnyksellä kummasti käsi hakeutuu näiden neonien pariin. Tällä kertaa kynsille pääsi China Glaze Flip Flop Fantasy.

2013-4-29_1

Pitkään ihmettelin, että mikä tässä lakassa nyt on niin ihanaa. Ei se kuvissa niin kummoiselle näyttänyt. Piti se siitä huolimatta sitten hommata. Ja hyvä että hommasin! Tämä vaan nyt on niitä lakkoja, joita vaan on täysin mahdoton saada tallentumaan oikean värisenä. Tässä nyt yllä esimerkkinä kamerani tulkinta tästä väristä keinovalossa. On se tavallaan tuon värinen, mutta kuva näyttää silti liian haalealle.

2013-4-29_2

Ja uskokaa tai älkää, tässä kuva samasta lakasta auringonvalossa. On se tavallaan myös tuon värinen, mutta ei sitten kuitenkaan. Tässäkin kuvassa väri on jotenkin liian haalea. Pöh. Hommatkaa itse omanne ja ihastelkaa, jos neonit ja tällaiset korallilohenvaaleanpunaiset miellyttää!

2013-4-29_3

Ja päälle leimoja. Kuvio laatasta BM205. Leimaamiseen halusin kokeilla näitä Tronicoita. Ja hyvin pelitti. Tämä komistus on nimeltään 3D Fantasy. Tiedä sitten miten hyvin leima näkyisi täysin väärän värisen pohjan päällä, mutta näin kun sävyt ovat saman suuntaisia tulos on oikein kiva :)

2013-4-29_4

Vertailun vuoksi vielä varjokuva. Ihanaa, kun saa taas räpsiä kuvia ulkosalla! En oikein päässyt sinuiksi tämän sisäkuvauksen kanssa ja ainakin itse tykkään enemmän näistä ulkokuvista. 

Onko kellään hajua, voiko Blogger itsekseen hävittää vastauksia tuolta kyselystä? Olin muka jossain vaiheessa katsovinani, että sivupalkin kyselyyn olisi tullut jopa kuusi vastausta. Nyt siellä kuitenkin on niitä vain yksi. Siinäkö syy siihen, ettei niitä vastauksia oikein tule? Tai siis tulee, mutta ne katoavat vain jonnekin...

4 kommenttia:

 1. Noista kynsistä tuli leimattuna heti mieleen Hawaiji :D
  Mä olen ainakin äänestäny tuohon, kissojen puolesta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllähän näistä voi kesäinen hiekkaranta mieleen tulla :)

   Tosiaan ihmettelin vaan tuota äänien katoamista, kun siinä muka oli jossain vaiheessa enemmän...

   Poista
 2. Ihanat kynnet! :)

  Mun ääntä ei taas tullut siihen näkyviin, mutta äänestin ekaa vaihtoehtoa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Jokin tuossa siis mättää. Pöh, blogger antaa tehdä tommosia kyselyjä ja sit niihin ei voi luottaa..

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...