10.4.2013

Ammuu

Tässä varoittava tarina siitä, mitä voi käydä kun alkaa vaan lakkailemaan ilman sen kummempaa suunnitelmaa. Päässä oli jälleen kerran olemassa käsittämättömän upea lakkaus, joka vain odotti toteuttajaansa. Visiossani kynnellä oli valkoinen pohjalakkaus, johon lakkaisin päälle tummalla ja kelmuttaisin sen.

Ehkä syynä oli kiire, eli pohjalakka ei saanut aikaa kuivua aivan läpi asti tai jokin kuun asennossa, mutta ei siitä mitään tullut. Valkoinen essie-pohja kuoriutui kelmun mukana pois eikä lopputulos muistuttanut marmoripintaa sitten lainkaan. Ehkä kokeilemme tätä joskus toiste, kun voi antaa pohjan kuivua vaikka yön yli.

Useimmissa kynsissä oli tässä vaiheessa se valkoinen Blanc pohjana ja kello oli suunnilleen iltayhdeksän. Lisäksi pöydällä nökötti toisena lakkana A England Bridal Veil, jolla siis olin tätä marmoriefektiä hakenut. Valitettavasti pöydältä löytyi myös sivellin. Väsyneet aivoni tulostivat siis kynsilleni tämän:

2013-4-9_1

Kävi kyllä näitä kuvia katsellessa taas mielessä, että onko ihan pakko postata aina kaikki kynnet. Mutta kun olen sen linjan valinnut, sama sillä on pysyä. Jos kello ei olisi ollut niin paljon tai jos aamusta olisi saanut nukkua pitkään, nämä kynnet eivät olisi yön yli selvinneet. Nyt oli pakko pärjätä päivä näillä. Vaan ei kyllä yhtään pidempään!

2 kommenttia:

 1. Tiedätkö, se on vain lohduttavaa nähdä, ettei muillakaan aina mene putkeen. Ei sillä, musta nääkin on ihan hauskat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä siis jatkan näiden vähemmän onnistuneidenkin postaamista :)

   Ehkäpä nämä tosiaan hauskasta menee :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...