22.4.2013

Holo ja pitsi ne yhteen soppii!

Ensimmäinen OMG uunista ulos! Tässäpä kynsillä on BFF, joka on se ruosteenpunainen versio.

2013-4-22_1

Olihan se ihan holo levittää, mutta ei mielestäni mikään niin erityisen hankala. Yleensä tappelen paaaaljon enemmän joidenkin vaaleiden creme-lakkojen kanssa. En ainakaan itse saanut tätä pahemmin kaljuuntumaan ja peittävääkin tuli muistaakseni kolmella kerroksella.

Luulin etten pitäisi tästä väristä. Väärin luultu, tämä on kynsillä aika ihana :) Ja siis tuo holoefekti nyt vaan on huikea. Itselläni vertailukohdat näissä lineaarisissa holoissa rajoittuvat noihin euron Perfect holographiceihin ja ovathan nämä aivan eri maata.

2013-4-22_2

Olen sitten taas tylsä ja käytin koristeluun siirtokuvia. En vaan halunnut liikaa peittää tätä lakkaa ja omasta mielestäni nämä siirtokuvat nyt vaan sopivat tähän. Jostain syystä vaan tunnen vetoa tällaisiin pitsikuvioihin :D

Näissä kynsissä tuli viihdyttyä oikein hyvin. Pitänee tässä piakkoin kokeilla, että josko tämän sisarlakka Digital Dawn olisi yhtä hyvin silmää miellyttävä :)

4 kommenttia:

  1. Noi sun koristelut kyllä onnistu paremmin kuin mun. :P Ja lukihäiriö täällä taas, otsikon katoin että holo ja vitsit ne yhteen soppii... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, aika kämmäri saa olla jos siirtokuvat kovin pahasti epäonnistuu :P Ja miksei ne vitsitkin sopis holon kaveriksi!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...