8.4.2013

Holakkaa

Jaksoinpa taas ravistella yhden Perfect Holographin käyttökuntoon. Muuten ihan kivoja lakkoja, mutta tuo värin erottuminen muusta lakasta on sanalla sanoen ärsyttävää. Onko kaikki kunnolla holoisat lakat sellaisia vai nämä halvat vaan?

2013-4-7_1

Mutta ihan kaunishan tämä on. Nimiä näillä ei edelleenkään ole, mutta tuollainen lähinnä ruskea kai se on väriltään.

2013-4-7_2

Tähän on sitten kärkiin töpötelty OPIn A Woman's Prague-ativea. Eipä olekaan tullut liukuvärjättyä sitten kuin viimes! Ihan kivasti nämä toisiinsa sopivat ja taisi inspis (ja aika ja jaksaminen) loppua tässä kohtaa, joten jäivät päivän ajaksi tämmöisiksi.

2013-4-7_3

Ja pitihän sitä käydä kuvaamassa myös auringonvalossa, kun sitä oli tarjolla :D Kyllä näissä on oikeasti voimakas tuo holoefekti!

Seuraavana päivänä sitten alkoi tuntua sille, että eihän nämä mitkään koristellut ole. Sitten mentiin taas siitä, missä aita on matalin: siirtokuvia! Nämä siirtokuvat on ostettu joskus aikanaan joltain ebay-myyjältä jossain random-nipussa (= ei hajuakaan mistä nämä on ja mistä saisi lisää :)

2013-4-7_4

Lopputuloshan on ihan kiva. Pitänee hommata lisää decaleja varastoon, niitä on enää kovin vähän jemmassa. Niillä nyt vaan saa nopsaan ihan kivat koristelut kun tuota aikaa ei tunnu liikoja olevan. Onhan se tylsää ja mielikuvituksetonta, mutta kun aina ei jaksa! Toisaalta ei siinä sen kauempaa oikeastaan mene, jos kaivaa leimausvälineet esiin ja tekee niillä. No, jos seuraavalla kerralla sitten :D :D

Ja pienenä mainoksena vielä, huomaattehan blogiin ilmestyneet pari uutta välilehteä. Siellä olisi tarjolla laatikontäytettä ja tietoa. Toivottavasti molemmille löytyy käyttöä!

4 kommenttia:

 1. Mulla on kolme noita holoja ja niistä tulee hetken seisottuaan kerroslakkoja. Muiden kanssa ei tätä erottumista esiinny.

  Söötit kynnet, värimaailma on kovastikin Sissin mieleen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni on vähemmän kokemusta näistä lineaarisita holoista, asiaan on kyllä tulossa korjaus :D

   Ja kyllä nämä omaakin silmää miellytti :)

   Poista
 2. Taas kerran ihanan väriset! Itse en noista holoista kauheasti perusta (scattered-holot on ihan kivoja, mutta lineaariset ei niinkään :D), mutta toisten kynsillä näyttävät kauniilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en osaa päättää tykkäänkö enemmän lineaarisista vai scattered-holoista joten hamstraan molempia :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...