15.4.2013

Niin. Se mopo ja silleen.

Sitä kun on ollut monta kuukautta tässä nyt kiltisti eikä ole ostellut juurikaan lakkoja, voi kerralla sitten repäistä kunnolla. Näköjään sillä mopolla vaan on taipumusta aina välillä karata, kun tulee vastaan jotain, mitä ei vaan voi ohittaa.

2013-4-15_1

Tässä siis ensimmäisenä potretissa kahdeksan kappaletta China Glazen Tronica-lakkoja. Monille yhtään pidempään seuranneille ei pitäisi tulla yllärinä mieltymykseni holoihin. Ensin vähän meinasin, että en näistä nyt ainakaan kaikkia tarvitse, jos vaikka ihan vaan pari. Ja pyh, yön yli nukuttuani tuli ostettua kaikki. Kaikki, kaikki ja kaikki.

Vasemmalta oikealle tässä kuvassa poseeraavat Mega Bite, Laser Lime, Techno Teal, High Def, Gamer Glam, Virtual Violet, Hyper Haute, Electra Magenta, 3D Fantasy ja Digital Dawn.

2013-4-15_2

2013-4-15_3

Ylemmässä kuvassa swatchitikut ovat keinovalossa, alemmassa kevättalvisessa auringonvalossa. Kumpikaan kuva ei oikein kunnolla tuo esille näiden kauneutta. Ottaen huomioon, että nämä ovat scattered-holoja, näissä on yllättävän voimakas holoefekti. Sen sateenkaaren oikeasti erottaa näistä ihan keinovalossakin. En ymmärrä, miten tämä kokoelma on muka ollut ilmestyessään hirveä pettymys. Nämä hakkaavat jokseenkin kaikki ennestään omistamani scattered-holot 10-1 :D Tosin holokuvion voimakkuus hieman riippuu lakasta, toisissa se vaan näkyy paremmin kuin toisissa. Mutta ei kaduta, että tuli ostettua KAIKKI!!!

2013-4-15_4

Ja tätä toista rivistöä tuskin tarvitsee esitelläkään. Tuntemattomin näistä ehkäpä on tuo keskimmäinen tuolla takana. Siellä luuraa Wireless Holographic Top Coat. Miksiköhän tämä ei ole ennen tullut vastaan? Tällä saa kivaa holoisuutta mihin vaan lakkaan :)

Ja vaikka loput eivät varsinaisesti esittelyä kaipaakaan, vasemmalta oikealle tässä kuvassa on GR8, L8R G8R, 2 Nite, se Wireless Holgraphic Top Coat, LOL, IDK ja BFF. Ja en vieläkään oikein jaksa uskoa, että ne ihan aikuisten oikeasti ovat minun, tuossa pöydällä, odottamassa kynsille pääsyä. En koskaan, ikinä, enkä milloinkaan uskonut näistä yhtään saavani, sen verran harvinaista herkkua ne jo ovat. Jospa tässä jo muutaman päivän päästä tämän voisi uskoa todeksi :D :D

2013-4-15_5

2013-4-15_6

Näissähän se holoefekti oikeasti on aivan loistava. Kuvat eivät nyt taaskaan tee oikeutta, ei se sateenkaari näissä näy. Huoh. No, jos sitä joskus vielä rikastuisi niin, että olisi varaa kunnon järkkäriin. Tosin jos kaikki rahat menee tällä tavalla lakkoihin, se päivä voi olla aika kaukana :P

Että teitä on nyt sitten varoitettu. Tässä blogissa näkyy lähiaikoina paaaaaaljon hololakkauksia. Toivotaan siis aurinkoisia päiviä!

8 kommenttia:

 1. Haha, hyvä etten oo ainoa ostoshurjastellut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin vastustaa lähes kaikkea paitsi hyviä tarjouksia :D Onneksi en sentään ole ollut ihan ainoa!

   Poista
 2. Ei voi muuta sanoa kuin ihania!

  VastaaPoista
 3. Ohhoh, onpa aika kokoelma. Mulla jäi kaivelemaan tuo Mega bite.. Muuten tuntuu että omissa holoissa on riittävästi, ainakin hetkeksi. Vaikka toki holojahan ei koskaan voi olla liikaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljonkohan holoja tosiaan olisi tarpeeksi? Ihan heti ei taida tulla raja vastaan :D Näistä ostoksista oli kyllä järki kaukana, mutta kyllähän nämä oikeasti tunteella ostetaan kaikki :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...