7.1.2013

Viimeiset verovapaat

 Pitihän sitä ennen tullirajojen laskua tilata vielä jotain tuolta Ameriikan ihmemaasta. Eli Nailsuppliesille lähti hyvissä ajoin tilaus. Ensimmäisenä saatte ihailla rivistöä, jossa poseeraavat China Glaze Riveting, Barielle Joytini, OPI Ink ja OPI Pirouette My Whistle.


2013-1-7_1

2013-1-7_2

En ole täysin sinut tämän uuden kamerani kanssa vieläkään. Yläkuvassa pullot näyttävät jokseenkin ihan omilta itseiltään. Alakuvassa taas Joytini on aivan palanut puhki eivätkä muutkaan täysin edukseen ole. Miksi oranssi on niin mahdoton kuvattava? Yritän epätoivoisesti löytää täysin manuaaliasetuksen tuosta kamerasta, sillä jos sen antaa itse säätää jotain ei lopputuloksesta ole takuuta. Tai on, sen tietää että se on silloin väreiltään ihan pielessä!

Mutta jatketaan. Täydellisen vaaleansinisen metsästys jatkuu. Tässä sitä edustavat Color Club Take Me to Your Chateau sekä essien bikini so teeny. Chateau on turhankin vaalea minun makuuni, bikinit taas hieman liian tummat. Eipä taida minulle sitä oikeaa löytyä. Ei tosin parane heittää kirvestä vielä kaivoon, löytyihän se Blue-Mingkin! Näille seuraa tekevät OPi Yodel Me on My Cell sekä China Glaze Cherish.

2013-1-7_3

2013-1-7_4

Samaa kuvausongelmaa on näissäkin, jodlaus ei aivan noin tumma ole eikä myöskään Cherish. No, netistä varmaan löytyy paremmat swatchit niillekin.

Ja viimeisenä vielä ihan lähi-tokmannilta ostetut Coral Prosilkit. Nämä Las Vegasit kimaltelivat niin houkuttelevasti että päätyivät ihan huomaamatta koriin. Vaikken edes tykkää glittereistä oikeastaan. Vasemmalta oikealle mennään taas, eli tässä ovat Just Married, Pop Star, Pink Cadillac ja Black Jack.

2013-1-7_5

2013-1-7_6

Glittereiden kuvaaminenhan onkin jo lähtökohtaisesti toivotonta puuhaa. Saa kuvasta nyt jonkin käsityksen. Kovin blingiähän nämä ovat kaikki, saa nähdä milloin ihan oikeasti pääsevät kynsille asti. Joku voisi keksiä jonkin hyvän (kuuloisen) selityksen sille, että miksi näitä pitää vaan hamstrata vaikkei niitä sitten kynsille haluakaan?

2013-1-7_7

Ja viimeisenä vielä tämä. Viimein. Jospa nyt jo vihdoin kynsinauhani olisivat kuvauksellisemassa kunnossa. Tosin se haju on voimakas, odottelen että tottuisin siihen. Ja kun se onneton vielä tarttuu, poika valitti tänään kun Milli haisee ihan sitruunalle :) Kissa parka, ei se onneksi itse näytä siitä kärsivän!

11 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia:) Nuo glitterilakat onkyllä todella ihania:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan noi glitterit ihania, osaisi vielä vaan käyttääkin niitä :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. On ne vaan aika kivoja, en malta odottaa näiden kokeilua!

   Poista
 3. Et kyllä oo ainut, jonka piti hamstrata lakkoja ennen tullirajan pudotusta. Mullakin on tuo CC:n vaaleansininen ja musta se on tosi nätin värinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläpä niitä aika moni taisi tilata :) Ja on tuo Chateau ihan nätti, mutta mulla on vaan päässäni se kuva, jolta lakan pitäisi näyttää. Ja se ei vaan ihan siihen mene :P

   Poista
 4. Sitä olen ihmetellyt itsekin, että minkä ihmeen takia glitteriä pitää olla tolkuttoma määriä, kun en mä niitä kuitenkaan käytä kuin hyvin harvakseltaan. Täytyy ehkä ruveta käyttämään niitä enemmän, kun niitä kerran on tullut hamstrattua... ;D

  Hienot ostokset. Pari omaa himotusta löytyy joukosta. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti yrittää saada kaikki himotukset pois listalta kun niitä nyt vielä sai jenkeistä halvalla :) Ja tiedä tosiaan miksi ne glitterit aina tulee ostettua. Siksihän koitin pitää tuon glitteriviikon, etteivät vaan laatikossa homehtuisi...

   Poista
 5. Ihania ostoksia!! <3<3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...