20.1.2013

Haasteita pukkaa, taas

Sain haasteen pariltakin suuntaa, Bambilta ja S:ltä. Tämä sama tai ainakin hyvin samanlainen on täällä ollutkin jo, silloinkin sain kahdet kysymykset vastattavaksi :) Tylsänä jätän taas sekä nuo vapaavalintaiset 11 asiaa kertomatta, tuleehan tässä sen 22 asiaa kuitenkin. Lisäksi tämä tosiaan on kiertänyt kaikilla jo ainakin kahteen kertaan, joten ei kannattane haastaa enää ketään uutta.

Haaste menee seuraavasti:

Kerro 11 asiaa itsestäsi.
Vastaa haastajan 11 kysymykseen.
Keksi 11 uutta kysymystä.
Haasta 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa.
Kerro bloggaajille, että olet haastanut heidät.

S:n kysymykset:

1. Leffaan karkkia vai popcornia?
Karkkia. Irtokarkkeja pitää olla. Pimeässä on jännää, kun ei tiedä minkä karkin seuraavaksi sattuu saamaan :)

2. Kuka laittaa kaupan kassahihnalle 'seuraava asiakas' -palkin? Se kenen tavarat on jo hihnalla vai se kuka tulee tavaroidensa kanssa perässä?
No se riippuu ihan siitä mitä edellä menevä asiakas tekee. Jos edellinen ei ole pistänyt kapulaa, se pitää tietty laittaa itse. Tosin monesti laitan vielä toisen kapulan perään, sillä eihän niitä yleensä ylety kunnolla ottamaan sieltä ennen kuin edellisen tavarat ovat jos aika pitkällä menossa. Eikä silloin voi pistää ostoksia kovin lähelle, jotta kassa älyää että siinä on jo jonkun muun ostokset.

3. Käytätkö itseruskettavaa?
Enpä ole varmaan koskaan käyttänyt.

4. Pelaatko jotain peliä? Mitä? 
Kauanko meillä oli tässä sitä aikaa? Pelaan, kyllä pelaan. Sen jälkeen se riippuu siitä, että kuinka usein pelaan. Jos ajatellaan mitä pelaan usein eli monta kertaa viikossa niin toki edelleen WoW:ia sekä epälukuista määrää Facebook-pelejä. Eli jos joku tarvitsee johinkin peliin naapureita, voisin olla kiinnostunut :D Tosin Zyngan pelejä en pelaa, en pidä siitä firmasta ja sen tavasta tehdä bisnestä. Lisäksi Steamin ale oli tässä vasta ja sieltä tuli shoppailtua pelejä, jotka odottavat omaa vuoroaan. Jos vaikka tiivistettynä niin, että pelaan mielelläni seikkailu- ja roolipelejä, jossain määrin puzzle- ja arkadepelejä mutta strategia- ja sotapelit jäävät pelaamatta :D

5. Katotko mieluummin leffoja ja sarjoja kotona vai TV:stä tulevaa ohjelmaa? 
Siis jos meinataan tuleeko leffoja ja sarjoja katsottua dvd:ltä niin ei. Telkkari on yleensä aina päällä, mutta sen katsomisen kanssa on vähän niin ja näin :)

6. Kissa vai koira?
Ei voi valita. Ajattelin aina olevani enemmän koiraihminen ja kovasti suunnittelin koiran ottamista. Hups, mitenkäs tässä nyt sitten kävi niin, että meillä on kissa. Enkä sitäkään enää pois antaisi, kyllä Milli on jo ihan perheenjäsen. Silti voisin edelleen ottaa sen koirankin.

7. Tuleeko mielestäsi maailmanloppu 21. päivä?
Niin, olen hidas vastaamaan :D Ei tullut, ei, enkä kyllä sitä odottanutkaan.

8. Käytätkö hammastikkuja vai hammaslankaa?
Käytän sellaisia muovisia hammastikkuja. En voi sietää hammaslankaa, kun se takertuu hampaisiin.


9. Urheiletko säännöllisesti?
Erittäin säännöllisen epäsäännöllisesti!

10. Oletko allerginen jollekin?
Kalaa ja mereneläviä en syö. Ei sitä varmaan mitenkään lääkärissä ole todettu että olisin niille allerginen, mutta jos joskus on pakko syödä niin kyllä tulee mahtava ihottuma palkaksi. Sitten on jokin muu mitä en tiedä, olen siihen vain joskus sattumalta törmännyt syödessäni jossain muualla kuin kotona. Oletettavasti se on jokin harvinaisempi viljalaji tai mauste, mitä käytetään leivän maustajana. Näillä perusteilla sitä on aika toivotonta alkaa edes metsästämään...

11. Pidätkö tällaisista haasteista? 
En. En, enenenenenenenenen.

Bambin kysymykset:

1. Lempilakka koostumuksesi (shimmer, neon, creme jne.)?
Tähän en osaa vastata kyllä mitenkään. Kaikissa koostumuksissa on kivoja ja kamalia lakkoja. Jos pakko on, niin täytyy vastata holo :) Kukapa ei tykkäisi hololakoista!

2. Lempi lakkamerkki?
Tämäkin on vaikea. Olen melko kaikkiruokainen lakkojen suhteen, en yleensä osta lakkoja merkin mukaan. Mutta viime aikoina on alkanut entistä enemmän himottaa A Englandin lakat. Niitä muutama kokoelmissani on ja kaikki ovat aivan ihania!

3. Suosikki kynsienkoristelutapa?
Jos tässä nyt tarkoitetaan sitä, että mihin tulee yleensä päädyttyä niin kaipa se on leimaaminen. Se on kuitenkin suhteellisen nopeaa ja helppoa. Mielelläni kokeilisin muitakin, mutta olen laiska :P

4. Kauanko sinulla kuluu yleensä aikaa kynsienkoristeluihin?
Eipä tule otettua aikaa. Varsinkin viime aikoina on mennyt niin, että lakkaa pistetään koneen naputtelun välissä ja seuraavana päivänä mietitään että josko pitäisi koristellakin. Geelilakkauksen uusimiseen menee n. 1,5h. Pidän siis geelilakkaa pohjalla, koska omat kynteni ovat niin heikot.

5. Kynsilakkojen suosikki ostopaikka?
Tämä on tällä hetkellä hakusessa. Viime vuoden puolella vastaus olisi ollut Transdesign, mutta tullirajojen muutoksen jälkeen en viitsi sieltä enää tilata. En jaksa alkaa selvittelemään mitään tulliasioita joten jätän tilaamatta. Voihan se olla että tulisivat edelleen ihan samalla lailla perille mutta entä jos ei.

6. Paras kokeilemasi päällyslakka?
Poshe. Ehdottomasti Poshe.

7. Miten hoidat kynsiäsi?
Tällä hetkellä "hoito" on tosiaan sitä, että pidän kynsillä geelilakkaa jotteivät ne katkeaisi. Kynsinauhoja varten ostin lemony flutteria, jota pitäisi nyt vaan jaksaa käyttää :D

8. Mielestäsi onnistunein lakkauksesi (linkkaa postaus)?
Voi ei. Kun ei niistä mikään ole erityisen onnistunut. Vuoden olen yrittänyt enkä vieläkään ole saanut yhtään kunnolla onnistunutta lakkausta aikaiseksi...  Valitaan sitten vaikka tämä.

9. Kaunein lakkasi?
Jos yritän nyt lähestyä tätä siltä suunnalta, että minkä lakan menetys kirpaisisi kaikkein eniten. Onpa vaikeaa. Mutta varmaan se nyt kuitenkin on DS Extravagance.

10. Kuinka usein lakkaat kyntesi?
No tämäkin vähän riippuu. Viime aikoina tuntuu että hyvä kun pari kertaa viikossa.  

11. Paljonko sinulla on kynsilakkoja?
 Jos lasketaan pelkät värilakat, saldo on tällä hetkellä 170 kpl.

Puuh. Tulipa siinä jälleen paljon tietoa :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...