12.1.2013

Decaliharjoittelua

Päätin taas ottaa käsittelyyn vanhemmasta päästä näitä käyttämättömiä lakkoja. Tämä lakka tuli paketissa jo aikaa sitten. Kyseessä on siis Pure Ice Calypso.

2013-1-11_1

Metallisena lakkana tämän alta näkyy kyllä kaikki epätasaisuudet. No, mitäs olen ollut laiska ja en ole jaksanut alla olevia geelilakkauksia uusia tarpeeksi usein. Nätti tämä lakka kyllä on, ei siinä mitään. Ja ihan helppo käsitelläkin.

2013-1-11_2

Kello oli jo paljon eikä tehnyt sitten mieli alkaa keksimään mitään se ihmeempiä koristeluja. Olin jo jokin aika sitten ostanut näitä decaleja, mutta sinne ne vaan olivat laatikon pohjalle käyttämättöminä jääneet. Päätin siis kokeilla, josko näillä tekisi mitään. Edellinen kokeilu ei ollut kovinkaan onnistunut... Mutta nämä olivat kyllä ihan kivat ja istuivat kynsilleni oikein mukavasti.

2013-1-11_3

Piti tähän vielä sitten lisätä strasseja kun nuo kiekurakohdat tuntuivat suorastaan huutavan sitä. Nämä ovat vähän paremman laatuisia strasseja, jotka kotiutin Ebayn ihmeellisestä maailmasta. Päällylakan kanssa nämä vain ovat niin kiiltävät, ettei näköjään tullut saatua tämän parempia kuvia. Mutta ihan kivat nämäkin kynnet olivat, kyllä näillä muutama päivä mentiin :)4 kommenttia:

 1. Huomaa kyllä heti noista strasseista, että on laadukkaampia. Hohtaa jotenkin niin paljon kauniimmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niissä vaan eroja on. Vaikkei nämäkään mitään Swarowskeja ole, on ne silti parempia kuin ne ihan perusstrassit.

   Poista
 2. Hienot decalsit! Itse tykkään niistä paljon enemmän kuin tarroista, koska ne on niin ohuita ja ei koskaan käpristy reunoista. Kaunis muuten tuo lakkakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, decaleitten kanssa on todellakin helpompi pärjätä kuin tarrojen. Varsinkin ne 3d-tarrat on monesti hankalia ja jää törröttämään...

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...