26.1.2013

Epämukavuusalueella

Nämä kynnet eivät sitten lainkaan ole minun näköiseni eivätkä väriseni. Mutta uusia essieitä piti saada kynsille. Tämä miss fancy pants huusi nimeäni isoimpaan ääneen päivänä jona olin lakkauksia vaihtamassa.

2013-1-25_1

Oi. Käteni ei todellakaan olisi tähän lakkaan kaupassa hakeutunut, mutta saatuani sen kynsille en osannut keksiä montakaan lakkaa josta olisin pitänyt enemmän. Ja se suomisuti... Tämän lakan kanssa oli vaan niin helppoa tulla toimeen. Ja se ei ole räikeä. Näin hillityllä sävyllä voi mennä minne vaan.

Halusin jatkaa tällä hillityllä linjalla. Päätin leimata päälle tuollaisen kiekurakuvion Passionilla. Ja olen kyllä samaa mieltä siitä, että kyllä vain onkin hyvin leimaukseen sopiva lakka!

2013-1-25_2

Lopputuloksesta tulee ainakin itselleni mieleen sohvatyynyt tai oikein paksut verhot. Mukavan elegantit näistä tuli. Onneksi, sillä näillä käytiin oikein palaveeraamassa. Kahdessakin paikassa. Enkä näitäkään kovin nopeasti ehtinyt vaihtamaan, joten olivat monta päivää kynsilläni. Olisi kamalaa, jos kynnet olisivat omaan silmään kauheat eikä niitä vaan ehtisi vaihtamaan. Näiden katselu ei tuottanut mitään vaikeuksia. Eivät ehkä tuijotteluakaan, mutta ei se silti ainoa onnistuneen lakkauksen mittari ole :D

10 kommenttia:

 1. Noi värit on kyl täydellinen yhistelmä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Passavat kyllä toisiinsa kuin nenä päähän :D

   Poista
 2. Tosi sivistyneet :D Essie kuume vaan kasvaa, haluan lisää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä olivat juurikin hyvin sivistyneen näköiset kynnet :) Ja olen kyllä tykännyt niistä harvoista essieistä mitä kokoelmiini on päätynyt.

   Poista
 3. Ahhh, ihana toi harmahtava Essie-lakka!:) Tykkääään, sillä harmaa on yks lempiväreistäni!:)

  beautinika.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikein itsekään tiedä miksi tätä väriä pitäisi sanoa. Ehkä likaisen beigeksi? No harmahtavan vaaleanruskea on varmaan rittävä määritelmä :D Jotenkin tästä tuli vähän maitokahvi mieleen, siis sellainen oikein mustaan espressoon tehty.

   Poista
 4. Mullakin on tuo lakka, ja se on kyllä ihana :) Essiet on kyllä just sellaisia lakkoja, että ne tulee napattua silloin, kun pitää saada vaivattomasti kauniit kynnet. Sillä leveällä siveltimellä saa kerralla niin siistiä jälkeä, ettei tartte juuri kynsinauhoja putsailla.

  Ihanat kynnet, tosi elegantit!
  -Papu-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä lakan siveltimellä tosiaan on väliä. Oikeesti tuo on kiva ja sitä turhaa siivoamista ei tule. Minun onnettomat kuivat kynsinauhat kun tahtovat aina imaista kaiken värin...

   Ja itsekin tosiaan tykkäsin näistä kynsistä kovasti :)

   Poista
 5. Katsoin eka että aika tylpsän harmaa lakka, kun en niistä itse oikein tykkää, mutta ihanan näköinen ja tosi erilainen heti kun leimat on päällä! Tuollaisina voisin itsekin hyvin pitää! Eli hienot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, kameralla oli taas kerran vaikeuksia toistaa tätä väriä ihan oikein. Ja tietty se jokaisen oma monitori lisää omat mausteensa soppaan. Minun monitorini näyttää tämän turhan harmaana varsinkin tuossa ylemmässä kuvassa.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...