18.1.2013

Listaa lyhemmäksi

Kokeilemattomista lakoista pääsi kynsille Admire. En olisi uskonut että tykkäisin tästä väristä, sillä mikään pinkki ei yleensä tunnu omalle.

2013-1-18_1

Mutta tämähän oli aivan ihana. Vaikka onkin metallilakka ja vaikka siveltimen jäljet jäävät näkyviin. Tätä olisi katsellut kynsillä ihan näinkin. Vaan ei, pitihän se pilata. Jostain syystä tämä Fowl Play oli ihan pakko vaan saada. Sitten se jäi kokeilemattomana laatikon pohjalle lojumaan. En tiedä miksi en vaan tuntunut saavan sitä kynsille asti.

Tähän se tuli lopulta vedettyä päälle. Fail! Ei näyttänyt hyvälle, ei sitten millään. Eikä mitenkään päin. Jotenkin sävy oli täysin pielessä tällä yhdistelmällä. En kestänyt katsella tätä yhtään. Näinpä tämä lakkaus sai lähteä melkein saman tien. Mitä en todellakaan yleensä tee.

2013-1-18_2

Lakka oli saamassa lähdöt kiertoon, mutta jotenkin en vain halunnut luovuttaa sen suhteen niin vähällä. Eli ei kun Liquid Leatheria kehiin ja uusi yritys. En jaksanut enää kuvata pelkkää mustaa pohjaa, olen sen kuitenkin ennen joskus kuvannut eikä se sen kummemmalta näyttänyt nytkään.

2013-1-18_3

Siihen sitten Fowl Playta päälle. Ja nyt toimii. Aivan eri lopputulos. Nyt näin sen, minkä takia tämä lakka on omistamisen arvoinen. Se saa siis jäädä :) Nähinpä en sitten mitään koristeluja alkanut laittamaan, sillä olin jo pilannut ihan hyvän lakkauksen.

4 kommenttia:

 1. Oon itekki harkinnu ostavani jonkun China Glazen metallilakan, mutta mietityttää vaan toi, että jääkö noi siveltimen jäljet näkyviin :/ Ihana sävy toi kyllä on!!:)

  beautinika.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se siveltimen jälki jää näissä näkyviin. Se on taas sitten eri asia haittaako se silmää ja miten paljon. Itseäni se ei yleensä häävisti häiritse, mutta tiedän että toisia häiritsee pahasti.

   Poista
 2. Just meinasin kuule kirjottaa tähän että nyt myyt ton mulle, mutta sitte luin postauksen loppuun. No jokatapauksessa haluan tän joskus lainaan ainakin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki saat lainaan :) Alkaa näitä hamsterin oireita olla itselläkin ettei voi mistään luopua :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...