9.1.2013

Talvista tunnelmaa

Ja sitten näitä uutuuksia pitää saada kynsille. Jotenkin en vain voinut vastustaa tuota Essietä, eli kynsille pääsi Bikini So Teeny. Tiedän, tämä ei todellakaan ole mikään talvilakka. Mutta ihan sama, sitä piti vaan päästä kokeilemaan.

2013-1-6_1

Aivan ihanahan se oli. Tiedä olisiko ollut vielä ihanampi leveämmällä suomisiveltimellä. Aivan syötävän suloinen väri. Ehkä tämä nyt kuitenkin on aika lähellä sitä täydellistä vaaleansinistä. Mutta saa kai sitä edelleen metsästää...

Talvisuutta tähän lähdettiin hakemaan pistämällä päälle OPIn Pirouette My Whistle esittämään lumisadetta. Ainakin omasta mielestäni tämä toimi oikein hyvin :) Ei tule enää yhtään kesä mieleen.

2013-1-6_2

Glitteriä oli aivan yhtä mahdotonta kuvata kuin aina ennenkin. Teidän pitää vaan uskoa kun sanon, että lumiefekti oli livenä vielä paljon parempi.

Tähän ei sitten päälle voinut pistää mitään muuta kuin leimattuja lumihiutaleita. Leimat jostain Bundle Monsterista, lakkana Konadin valkoinen. Yritin aina leimata vähän eri kohdasta tuota kuviota niin eivät kaikki kynnet näytä ihan samalta.

2013-1-6_3

Näillä mentiin sitten uusivuosi, kun ei ollut aikaa/inspiraatiota tehdä mitään sen kummempaa. Enkä toisaalta raaskinut poistaakaan näitä, ne kun aiheuttivat pahaa tuijottelua. Jotenkin tuon glitterin välähtely kynsiä käännellessä oli hirveän hypnotisoivaa!

4 kommenttia:

 1. kivat ,käy kurkkaan munki blogia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Pitääpä käydä sielläkin!

   Poista
 2. Kauniit! Nyt en osaa muuta sanoa, mutta siinäpä se tärkein:)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...