28.1.2013

Ei lempivärini

Yritän saada kahlattua läpi kokeilemattomien lakkojen varastoani, joten pakotin seuraavaksi kokeilemaan tätä pinkkiä lakkaa. Vuorossa siis Color Clubin Blushing Rose.

2013-1-27_1

Tämän kanssa ei käynyt samaa ahaa-elämystä kuin sen essien kanssa. Tämä vaan niin kertakaikkiaan ei ole minun värini. Ei, ei ja kerran vielä ei. Yritin siedätyshoitoa ja katselin näitä yhden illan ihan tällaisenaan. Ei auttanut.

Arvelin sitten, että jatketaan samalla linjalla vaan. Kerran on ällösöpoä jo valmiiksi, leimataan sitten jotain vielä söpömpää. Otin siis esiin Charming Nails-laatan ja päätin kokeilla Enasin vaaleansinistä leimauslakkaa.

2013-1-27_2

Joo. Voisiko sanoa että mentiin ojasta allikkoon. Leimauslakka ei halunnut toimia yhteistyössä kanssani. Se ilmeisestikin kuivui ihan liian nopeaan, minkä seurauksena kuviot repeilivät kynsille siirrettäessä. Tässä vaiheessa oli jo epäonnistuneita leimoja poistettu useampaan kertaan (huomaa hienot tähtikuviot nimettömässä) eivätkä nämäkään olleet a) suorassa tai b) ehjiä.

Tässä kohtaa kuitenkin hermot pettivät ja lakkaukset lähtivät poistoon. No, ainakin saan rastia tämän lakan pois käyttämättömien listalta...

7 kommenttia:

 1. Mullakin on tuo lakka ja mää kyllä tykkään kovasti sen sävystä, vaikka en mikään vaaleanpunaisen suurin fani ookkaan. Ikävä kyllä lakan koostumus ja levittyvyys ei oo ihan sieltä parhaasta päästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämähän on cremelakka ja pastelliväri, joten en siltä juuri muuta olettanutkaan. Varmaan siksi ei itselleni jäänyt mieleen tämän olleen mitenkään erikoisen hankala :)

   Poista
 2. Voisko tää mahdollisesti päätyä jonain päivänä mulle? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tämä päätyi kokoelmiin jokseenkin vain sen takia, että pitäähän sitä joku pinkki olla :) Että jos jossain vaiheessa pääsen yli siitä, että kaikkia värejä pitää olla niin ei sitä tiiä :D

   Poista
 3. Mun makuun tää on ehdottomasti! Täydellinen sävy!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on aivan täydellisen pinkki, se on totta :) Minulle riittää että tämä on olemassa kokoelmissani, eihän sitä tarvitse enää toistamiseen kynsille asti pistää!

   Poista
 4. TÄSSÄ on sellainen vaaleanpunainen, minkä kotiutan. Haa. Nyt siis metsästysreissulle :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...